панове сектанто-математики, питання на мульйон

newfag

Сектант
Повідомлення
85
Вподобайки
139
Репутація
260
Бали
234
Отож беремо в дано чисту тягу від емки (MDMA) як 90/10 ейфо/стім, або округляємо до 100…
Наступний крок: меф+замедло(берем шишки), і того виходить шо 50/50 ейфо стім у мефа збивається шишлом бо воно заспокоює чистий стім, залишаючи лиш ейфо але вже не в такій можливій інтенсивності порівняно як без шишок.

Фінальне питання- чи дорівнюють ці частини рівняння один одному
«чистий MDMA =(or no) меф+шишлобас»
🤨🥸🧐

Шишки треба коли відпускає курити , бо тягу переб’є

поняв, дякую

Сначала употребить а потом посчитать🥸

ну в мене для підтвердження чи зруйнування данної теорії не хвата тільки MDMA
Повідомлення об'єднано автоматично:

хто зна - в лс
де взяти зараз кладом київ чистий мдма,
бо в KFC німа

• Вподобайка
Реакції: HappyNow

HappyNow

Балів: 10
    Кіс май айсід має бути
ну в мене для підтвердження чи зруйнування данної теорії не хвата тільки MDMA

хто зна - в лс
де взяти зараз кладом київ чистий мдма,
бо в KFC німа
kiss my acid - має бути

А в кого брав Пунішери ?
там чистий тільки 2г, кели типу панішера не хочу брать, останній раз 5синіх паніків на двох с другом розкидали, розпаяло сильно але достатнього ейфо не було

А в кого брав Пунішери ?
в аксіда ж і брав за 2к - 5шт, ну понятно шо якість відповідна максимум середня)

хто пробʼє за пробу в магаза за тріп може чи в кого є емка або ж за норм ціну таксі/доставка київ (бюджет 1к)

в аксіда ж і брав за 2к - 5шт, ну понятно шо якість відповідна максимум середня)

хто пробʼє за пробу в магаза за тріп може чи в кого є емка або ж за норм ціну таксі/доставка київ (бюджет 1к)
blackmost - подивись

В аксіда брав пробу єшку Золотий Лев, так зайшла супер, найкраща з усіх, що вживав за 2 роки

В Масло глянь мдма, але в них таксі не має, M. Stanfield
daddydwarf - у Візи наче таксі є
В Tip Top наче таксі є, і недавно в них знімав кладом єшку, але ще не пробував її

Не математики, а исследователи.

Беремо хуй і беремо палець. Один хуй - 14 см, один палець - 7 см. Чи дорівнюють 2 пальці одному хую?

да іменно так ти поняв мій вопрос, перечитай по братскі ще раз і не задавай таких питань на майбутнє)

Как вообще можно сравнивать Молли и залупу бездушную ,)
Хуй с пальцем - братья близнецы в сравнении с твоим уравнением

Назад
Зверху Знизу