• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Памяти Паши Техника..

гагага бля лучше бы он
а так шо хули закономерность сработала: драгсы не бросил, шансы были, другим пример хороший как бензо с алко в гроб кладут
я Пашу за харизму и нелепые рифмы навсегда оставлю позитивным персонажем

как он после отсидки под медом на версусе хуй показал это ебать угар
не говоря про контейнер и прочее где был успех с нихуя

Rest in Peace Пашок
а тем кто хейтит и угарает хуй к носу

так схожий на нашого любого президента, тільки блідий шось, вітамінів не вистачає чи торчить на наркоті

От мне нравится как за границу сьебутся и про президента шутят
Я не з'їбався, а виїхав самим, що не є законним шляхом без всяких муток, і не збираюсь засуджувати ,а тільки хвалю тих хто все таки з'їбався, це раз. По-друге, форум проповідує можливість вільного висловлювання на будь-які теми. По-третє, в чому твоя проблема?

Я не з'їбався, а виїхав самим, що не є законним шляхом без всяких муток, і не збираюсь засуджувати ,а тільки хвалю тих хто все таки з'їбався, це раз. По-друге, форум проповідує можливість вільного висловлювання на будь-які теми. По-третє, в чому твоя проблема?
Какая разница как? Сьебался значит сьебался

И не придется детям объяснить почему когда война началась из украинцев стали циганами
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не думаю брат, не думаю, що тобі прям так класно там
Лучше чем ты думаешь, тревоги ебут но верим в пво

И не придется детям объяснить почему когда война началась из украинцев стали циганами
Повідомлення об'єднано автоматично:

Лучше чем ты думаешь, тревоги ебут но верим в пво
Циганом ти ніколи не будеш, бо в тебе є хоча б власна країна. І дивись щоб діти не запитали - батя, а чому ти не виїхав тоді кудись далеко і нас не забрав.
В будь-якому випадку, бережи себе і своїх рідних

Циганом ти ніколи не будеш, бо в тебе є хоча б власна країна і дивись щоб діти не запитали - батя, а чому ти не виїхав тоді в іншу країну і нас не забрав.
В будь-якому випадку, бережи себе і своїх рідних
Власна краина це коли там живеш имхо)

Назад
Зверху Знизу