Опиатосодержащим препаратам - быть?

Опиатосодержащим препаратам быть на форуме?

• да, давайте добавим

• нет, это усугубит лишь положение дел у зависимых

• затрудняюсь ответить

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Я теж був не згоден. Ну тіпа дорослі люди зустрілися, погуляти поторчати, може ще щось. А хуйня з кожним може статись. Якби вона при ньому паленою горілкою отравилась, а не опіатами він би теж був винен? Але як ми знаєм дії адміністрації не обговорюються.

Я думаю не малу роль в цьому зіграв істеричка Фанлі який ту історію так подав зразу з обвинуваченням. Ну і плюс курс на заборону опіатів

Саме про нього
А этого продавца уже нету ?

Наче є, тільки того товару не має
Ну может вернется товар после этого голосования , хотя далеко не факт что опиаты разрешат, даже с учетом того что голосов ЗА больше чем ПРОТИВ

Ну может вернется товар после этого голосования , хотя далеко не факт что опиаты разрешат, даже с учетом того что голосов ЗА больше чем ПРОТИВ
Там героїн був, навряд чи він повернеться,між наче не має його в Україні зараз взагалі

Там героїн був, навряд чи він повернеться,між наче не має його в Україні зараз взагалі
Да , сейчас нигде его нету , по крайне мере я нигде не видел, походу не судьбинушка уже его застать .

А маковую соломку, ширку, бинты, героин?

Как раз голосование на Маковей заканчивается.
Оксиконтин и кодеин точно надо добавить
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну и Маляса шоб не втыкали

Оксиконтин и кодеин точно надо добавить
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну и Маляса шоб не втыкали
Кодеин? Дезоморфин. Конструкторы крокодила? Точно нахуй не надо

В Одессе несколько дней назад днём приняли чела с 15кг героина. Я тож думал, что ничего нет)
Да , сейчас нигде его нету , по крайне мере я нигде не видел, походу не судьбинушка уже его застать .
Дигидрокодеин

• Вподобайка
Реакції: Destruction

HappyNow

Балів: 10
    Ти наче десь морфін брав ?
В Одессе несколько дней назад днём приняли чела с 15кг героина. Я тож думал, что ничего нет)

Дигидрокодеин
Ух ты ж блин, куда они его сбывают тогда , если на полках ниче нету )

Я теж був не згоден. Ну тіпа дорослі люди зустрілися, погуляти поторчати, може ще щось. А хуйня з кожним може статись. Якби вона при ньому паленою горілкою отравилась, а не опіатами він би теж був винен? Але як ми знаєм дії адміністрації не обговорюються.
Якщо пам'ять мене не підводить, то ТР тоді дуже був назойливий, а вона не дуже хотіла і ставитись і взагалі його приїзду, а він якось дуже тиснув

Певно частина провини є і на ньому, та і взагалі рано чи пізно він би набедокурив, селлера який відвідує форумчан чекає сумний фінал

Якщо пам'ять мене не підводить, то ТР тоді дуже був назойливий, а вона не дуже хотіла і ставитись і взагалі його приїзду, а він якось дуже тиснув

Певно частина провини є і на ньому, та і взагалі рано чи пізно він би набедокурив, селлера який відвідує форумчан чекає сумний фінал
Да. Я тоже хотела это сказать. Что заводить личные отношения с покупателями это как минимум - дурной тон для селлера..

Назад
Зверху Знизу