Опиатосодержащим препаратам - быть?

Опиатосодержащим препаратам быть на форуме?

• да, давайте добавим

• нет, это усугубит лишь положение дел у зависимых

• затрудняюсь ответить

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Якщо пам'ять мене не підводить, то ТР тоді дуже був назойливий, а вона не дуже хотіла і ставитись і взагалі його приїзду, а він якось дуже тиснув

Певно частина провини є і на ньому, та і взагалі рано чи пізно він би набедокурив, селлера який відвідує форумчан чекає сумний фінал
Ну я наскільки пам'ятаю вони давно були знайомі, вона його сама запросила, але в останній день чогось тревожилась і хотіла передумати. Ну і якби правда прям не хотіла, ну можна ж було реально відмовитись, він навряд чи поїхав би тоді її під домом сталкерити.

А на рахунок не зустрічатися з форумчанами, а що продавці не люди і не такі ж самі форумчани? Знаю багато випадків тих хто зустрічався і зустрічається. Інше питання що це не потрібно світити публічно

А на рахунок не зустрічатися з форумчанами, а що продавці не люди і не такі ж самі форумчани? Знаю багато випадків тих хто зустрічався і зустрічається. Інше питання що це не потрібно світити публічно
Люди, але це харам, така довіра - летальна, чисто моя думка, а там вже кожен сам вирішує

Назад
Зверху Знизу