Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Ну я наскільки пам'ятаю вони давно були знайомі, вона його сама запросила, але в останній день чогось тревожилась і хотіла передумати. Ну і якби правда прям не хотіла, ну можна ж було реально відмовитись, він навряд чи поїхав би тоді її під домом сталкерити.
А на рахунок не зустрічатися з форумчанами, а що продавці не люди і не такі ж самі форумчани? Знаю багато випадків тих хто зустрічався і зустрічається. Інше питання що це не потрібно світити публічно
А на рахунок не зустрічатися з форумчанами, а що продавці не люди і не такі ж самі форумчани? Знаю багато випадків тих хто зустрічався і зустрічається. Інше питання що це не потрібно світити публічно
Ganjah.cc Шишки в Києві кладом, доставка по Україні, робота. Подробиці в чаті ТУТ
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.