Но комент

Planowik

Конфуций
Повідомлення
2 319
Репутація
9 485
Вподобайки
8 279
Бали
2 530
Під час затримання біля «КиївПрайду» в Києві поліція травмувала ветерана з протезом,— повідомляють ЗМІ

На фото — військовий із зламаним механічним протезом
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

IMG_20250607_232513_906.jpg
Повідомлення об'єднано автоматично:

А андрика и алину транс -охраняли!

😳 У Печерському районі міста голий транс почав все трощити находячись під наркотичними засобами

Стрибав на автомобілях, кидався на людей. Патрульна поліції, яка оперативно прибула на виклик, затримала горе-транса

Это уже будущее?

На фото — військовий із зламаним механічним протезом
Це протез із кришечок що я збирав в мішечок під підʼїздом?
Якщо так, то там буквально пару капель епоксидки і буде як новий. Або є такі спеціальні кріплення як проволока, затискається в паяльник, матал нагрівається і як в масло втискається в той пластик зкріплюючи його, лишні кінці що кріпились до паяльника і тепер стирчать просто відкушуються кусачками 👌

Называется отдохнули …

Пидарасы работают в интересах пидарасов

😳 У Печерському районі міста голий транс почав все трощити находячись під наркотичними засобами

Стрибав на автомобілях, кидався на людей. Патрульна поліції, яка оперативно прибула на виклик, затримала горе-транса
Разнообразные инклюзивности ебать его в рот

Ничего нового в великий державе. Слава гавноУкраїні і мусарам підарасам синам не буду казати кого

Пидарасы работают в интересах пидарасов

Разнообразные инклюзивности ебать его в рот
ld3rXtgY_t.jpg

Ну хулі ти лізеш, інвалід блять, іди книжку прочитай, бидло традиційне.
Оце я так, коли доходить мова до навколо політичних розмов зі своїми найближчими знайомими говорю, що це доки ви потрібні, то буде "слава Україні" і оці всі бравурні лозунги. Як тільки ви станете непотрібні, чи пройде декілька років по закінченні війни ви будете "іди нахуй, інвалід блядь+бидло традиційне"

ld3rXtgY_t.jpg

Оце я так, коли доходить мова до навколо політичних розмов зі своїми найближчими знайомими говорю, що це доки ви потрібні, то буде "слава Україні" і оці всі бравурні лозунги. Як тільки ви станете непотрібні, чи пройде декілька років по закінченні війни ви будете "іди нахуй, інвалід блядь+бидло традиційне"
Це не про інвалідів і не про воїнів, до мене в них повага буде до кінця життя; я глибоко зневажаю націоналістів і гомофобів всяких, не важливо там на твої досягнення і регалії.

Це не про інвалідів і не про воїнів, до мене в них повага буде до кінця життя; я глибоко зневажаю націоналістів і гомофобів всяких, не важливо там на твої досягнення і регалії.
Ну дивись. По перше, кожен має право на свою думку, інакше приніть називати це демократією і промивати мізки про "свободу", "волю" і ТД

По друге, цей військовий, який пожертвував свої здоров'ям - заслужив право висловлюватись не менше, ніж хто небудь другий. Якщо його голос не рахується - нахуя він там був? А якщо раптом виявиться, що рахуються голоси тільки тих, хто говорить кон'юнктурно виважені речі і тільки, то може ті хто не поділяють загальну, уніфіковану точку зору - спетляють зараз звідти і фронт взагалі посипиться?

Там хтось з говорячих голов казав, що військові особливо мають бути представлені в управлінні і адміністративній діяльності і громадській, по закінченні війни. Щось я сумніваюся)) Просто нахуй їм зараз голову морочити, щоб потом їх розчарувати у житті, бо вони неправильні. Надто традиційні, надто російкомовні, надто вимагають обіцяних соцгарантій.

Я вам чесно кажу, якщо ви зводити все до неомарксизму, то немає чого козиряти патріотичним темниками. Тому що одно другому протилежить.

• Вподобайка
Реакції: YMBUkraine

YMBUkraine

Балів: 5
    Ебать ти ультанув .. я асвабаждьоний джанго , мені гадала ванга , Нє пробовал манга , не завишалась планка ,.
Ну дивись. По перше, кожен має право на свою думку, інакше приніть називати це демократією і промивати мізки про "свободу", "волю" і ТД

По друге, цей військовий, який пожертвував свої здоров'ям - заслужив право висловлюватись не менше, ніж хто небудь другий. Якщо його голос не рахується - нахуя він там був? А якщо раптом виявиться, що рахуються голоси тільки тих, хто говорить кон'юнктурно виважені речі і тільки, то може ті хто не поділяють загальну, уніфіковану точку зору - спетляють зараз звідти і фронт взагалі посипиться?

Там хтось з говорячих голов казав, що військові особливо мають бути представлені в управлінні і адміністративній діяльності і громадській, по закінченні війни. Щось я сумніваюся)) Просто нахуй їм зараз голову морочити, щоб потом їх розчарувати у житті, бо вони неправильні. Надто традиційні, надто російкомовні, надто вимагають обіцяних соцгарантій.

Я вам чесно кажу, якщо ви зводити все до неомарксизму, то немає чого козиряти патріотичним темниками. Тому що одно другому протилежить.
Та вони висловлюють думку, це чудово і я це підтримую. Там суть не в тому, вони погрожували підірвати міни на заході. А потім нападали на людей. Думку висловлювати чудово, але блять не кулаками нафіг. Я був на параді один раз, молодики в балаклавах тупо гасили людей, і тут хотіли те ж саме ! Я ніяк не можу бути за насилля

Мені пофіг на російськомовних, в мене дружина російськомовна, на традиції мені також наплювати, я взагалі не християнин. Але вони мені у вікно лізуть, навʼязують свою точку зору, калічать людей, яким побоку на них, оце у Львові зараз на повному серйозі хвилина мовчання в 9 ранку щодня. Мають всі авто зупинитися і всі люди перестати іти і стояти хвилину.
А хто не зупиняється - менти пресують, поцікався і прочитай про це. Але якшо я, наприклад, не підтримую примусові хвилини мовчання і т.п. Це совок, змушувати людей робити те, що велить лінія партії. Дно. Днище

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Джанґо реально штраф за те, що провтикав і поїхав під час хвилини мовчання, це такий треш, який уявити складно. Я не підтримую таку демократію

Та не тобі я пишу. Ну не хуйню, іноді шось корисне пишуть, про наркотики топ
Ну там прям про мене написано ) без обід бро ) все норм , мені кайф просто з тобою зацепитися слово за слово , ахуєнний ти мужик ☝🏻🐅💪🏼✊

Назад
Зверху Знизу