⚜️ Neon Shop ⚜️ Отзывы и Трип-Репорт

Здравствуйте! Вчера купил клад, выдали фото которому больше 7 ми месяцев
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ни кустов ни листьев как на остальных фото, ничего...

Вкладення

• IMG_20250217_122536_604.jpg
    IMG_20250217_122536_604.jpg
    297.1 КБ · Перегляди: 8
Здравствуйте! Вчера купил клад, выдали фото которому больше 7 ми месяцев
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ни кустов ни листьев как на остальных фото, ничего...
вернули бабки?

привіт. давайте якось віришимо, бо осадочок неприємний дуже

В феврале этого года, брал амф . Земля была мёрзлая, рыть нереально. В марте, через месяц, когда земля оттаяла пришел, забрал свой клад. Но когда пришел домой, обнаружил в зиплоке не амф а какой то красный борщ)
Оператор объяснить ничего не хочет, сказав , что у меня всего одна покупка. Ну конечно, с первой покупки попасть на такую фигню , возьму ли я второй раз, вопрос риторический.
Не советую брать в данном магазине.

Вкладення

• IMG_20250307_234143_188.jpg
    IMG_20250307_234143_188.jpg
    2.6 MБ · Перегляди: 6
Привіт якщо вам цікаво розвиватися і можливо поповнювати свої лави крутими людьми або просто отримувати додатковий досвід, пропоную вашій увазі експеременти Пробу Тестера створення унікального рецепту відеозйомка приготування та проба продукту з вашою сировиною будь то шишки чи лсд. Багато продукту не потрібно 2 грама достатньо для потужних дві порції що буде корисно, адже я зможу якщо ви знайдете ще одного тестера відправити йому самостійно посилку і таким чином ми отримуємо дві незалежні думки щодо одного рецепту та дозування. Ідея дуже цікава та допомагає розвиватися як магазину так і в майбутньому тестеру та розвитку хоббі і подальшому продажу на секті. Моя робота тесту амфетаміну, також тема продажу печення та кексу ж в моєму профілі. Дякую за увагу

Назад
Зверху Знизу