Друже, по перше давай ви звернете увагу на повідомлення перших сторінок в цій темі. Є такий користувач як andreysolivoy котрий викрав клад що власно і розповів тут у скарзі. Місце навіть описав досконало. За що отримав відповідний статус. Ви Бразіл чомусь ці повідомлення пропустили поза очі. Але впевнений що повідомлення цього чайки ви читали.
І не потрібно виписувати свої наклепи типу я брехун, новий акаунт, перша покупка, в базі нема і все інше. Вже говорив, більше повторбвати не збираюсь, взаємодію з вами з 2023 року і покупок за проміжок часу з 2023 по сьогоднішній день 2025 значно більше ніж 5, ви це знаєте, не можу стверджувати що акаунт тг вам запамʼятався бо впевнений таких клієнтів як я у вас вагон і маленький візок.
По друге поважний
Brazil18 , давайте якщо ви щось обіцяєте то будете виконувати згідно власних слів, а не міняти свої рішення згідно настрою.
Зрозумів що ви обіцяєте 3г преміума штамп 40 якщо я знову підтверджу покупки що вже було зроблено у телеграмі. Добре, я згоден з вашою пропозицією на свій ризик. Підведете, нехай, залишиться на вашій совісті.
Дивіться будьласка.
Переглянути вкладення 106278