• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Не забудем не простим

Забудуть і пробачать як показує історія. Москалі нас століттями винищували, починаючи з Катьки яка єбалась з конями і спалила Січ, закінчуючи Валуєвським циркуляром, Голодомором, засланнями в Сибір і розстріляною інтелігенцією та поетами дисидентами..

Забудуть і пробачать як показує історія. Москалі нас століттями винищували, починаючи з Катьки яка єбалась з конями і спалила Січ, закінчуючи Валуєвським циркуляром, Голодомором, засланнями в Сибір і розстріляною інтелігенцією та поетами дисидентами..
Та хз, залежно хто; моїх родичів репресували; вже 30 років, а ненависть до кацапських унтерменішів на одному рівні

Та хз, залежно хто; моїх родичів репресували; вже 30 років, а ненависть до кацапських унтерменішів на одному рівні
Моїх совєти розкуркулювали але то знаєш були історії з дитинства яким я не надто придавав уваги, аж поки не мав контакту з москалями і вже тоді зрозумів, що воно таке - дурне, нице, нахабне, високомірне, яке заздрить що в тебе краще, а ніж у нього самого. І таких історій де предків щемили кацапи думаю у кожного другого знайдеться але наші хохли все одно продовжували їхати до них на заробітки, принижуватись і їсти за ними гівно..
Багато українців не знають своєї історії, в цьому проблема. От запитай когось із сайту що сталось під Крутами, думаю буде сумно від відповіді

Моїх совєти розкуркулювали але то знаєш були історії з дитинства яким я не надто придавав уваги, аж поки не мав контакту з москалями і вже тоді зрозумів, що воно таке - дурне, нице, нахабне, високомірне, яке заздрить що в тебе краще, а ніж у нього самого. І таких історій де предків щемили кацапи думаю у кожного другого знайдеться але наші хохли все одно продовжували їхати до них на заробітки, принижуватись і їсти за ними гівно..
Багато українців не знають своєї історії, в цьому проблема. От запитай когось із сайту що сталось під Крутами, думаю буде сумно від відповіді
Малоросів по типу німбла чи лівсі вже не перевиховаєш; надія тільки на освічене покоління, якого меншість

Памʼятаю лежав в лікарні в Києві десь за пів року до війни.. і в палаті моїй лежав дядько років під 40 з Луцька, на мові розмовляв.. і каже що він в Москву їздить часто, бо там всі гроші і він нормально так піднявся, на бмв катається)) цікаво що з ним зараз лол

Памʼятаю лежав в лікарні в Києві десь за пів року до війни.. і в палаті моїй лежав дядько років під 40 з Луцька, на мові розмовляв.. і каже що він в Москву їздить часто, бо там всі гроші і він нормально так піднявся, на бмв катається)) цікаво що з ним зараз лол
В мене була можливість поїхати в Комі на літо, в мене там рідня. Типу грошей заробити. Був 2015 рік. Я подумав і відмовився, поїхав в Іспанію пару місяців гастарбайтером за менші гроші

Малоросів по типу німбла чи лівсі вже не перевиховаєш; надія тільки на освічене покоління, якого меншість
Прикол в тому, що зі слів самого німбла він корінний львів'янин, який все життя розмовляє українською і діда його також совєти защемили на кусок землі.. може бреше, не знаю..але так , ти правий, надія тільки на освічене свідоме покоління. Інакше все буде як було
Повідомлення об'єднано автоматично:

Броу, далеко їхати не треба. Моя хрещена й до тепер в Москві на заробітках)) пишу її малому, питаю коли мама приїде - він мовчить, дивлюсь на фейсбук його баті її чоловіка, а в нього новий прадік хоч він і безробітний, тепер догадайся звідки)) кіно і люди йопти 🤦

🥺

страшні речі ви викладаєте і пишете хлопці.

але я вас підтримую, сам я корінний львівянин, а сім‘я у мене ну прям дуже велика, і може дуже багато чого згадати (поганого)

Захочуть жити, то забудуть і побачать, або хоча б заглушать це все в собі, щоб не починалась нова війна. Ті хто такий прям радикал, «вбʼю кацапа, смерть москалям», вони вже в окопах або землею притрушені.
Не вважатиму себе повноцінною людиною, допоки не вбʼю кацапа. Будь-яким способом
В Arena Breakout можна пострілятись👍, можеш там вгамувати свій голод.
Та українці і самі не проти свої права, майбутнє та свободу на гречку обміняти.
Так червоний терор був не тільки відносно українців, ця система хавала навіть сама себе. Ті хто підписував розстрільні списки, через якийсь час і сам опинявся під стінкою🤷‍♂️
А я далеко ходити не буду в історії, аж до Крут, відкотимось до майдану. Тих людей вбили, ніхто не покараний за то, виходить, щоб зараз була можливість приймати закони про відкуп корупціонерів грубо кажучи? А люди що, ті революціонери які готові вбивати за ненечку Україну та своїх близьких яких репресують, а ніхуя, дивляться марафон, лізуть в окоп і хавають то все.

Не розйобуйте сильно толпою в разі чого, дайте шанс на дебати😂

Назад
Зверху Знизу