Не судіть строго. Цікава ваша думка. Каааамон)

golovolololo

Сектант
Повідомлення
6
Репутація
82
Вподобайки
12
Бали
98
Тиcячолітній розвиток людини
Від обізяни до тварини
Цікаво про що буде цей мемуар. Питання яке поставало в моїй голові протягом всього часу написання. Воно ж виникне у кожного після повного, уважного прочитання. Формат не формат. Писака в тверезому вигляді цього не писав. Чи гнався він за якоюсь метою? Чи писав він, щоб це було прочитаним? Скоріш за все навпаки - писав з впевненістю, шо цього ніхто не прочитає. Навіщо писав? Ну а навіщо читали? Виявляється попит був, але він, чорт забирай, давно став постійним. Постійний попит на інформацію, ба навіть на таку жалюгідну. А хтось скаже це новий стиль. Тей хто і старих не розпізнає. Навіщо тоді все написане все ж таки писалось, якщо й половина не відає про те письмо? І половина та з'явилась не сама по собі. Виходить хтось пише без цілі - тільки для тих хто народжує звірів. Тоді винувата людина. З пером. Яке вона тримати не вміє. Щоправда всі інші його й не беруть. Є путь. Словами пройти його не можливо, питання чи був би він без цих слів? Ой це вже далеко, філософи б нам помогли. Правда їх вбили. Хтось слова після них підкорив. Як виявилось вони не завжди. Потрібні. Володар дасть право їх прошептіть. З'їдять. І дивно - слова ж ці створені людьми, словами створена людина. Хтось був розрушив цей процес. Під час корекції стало помітно, що краще б я писав вірші. Цей розділ написався першим, а розміщу його вкінці. Собі.

Розвиток. Неконтрольований процес, який намагаються контролювати. А хтось навіть про нього і не думає. Ті ж самі, які в контролі закрили. Дивно, що більшість це влаштовує. Є навіть ті, хто про розвиток не чув. Родився - значить вже живий. Недорозвинений? Байдуже, я ходити вмію. Ти б теж навчивсь. Бо вб'ють. Високоорганізовані ряди. Але неконтрольований процес контролювати важко. Видніється через щілини. Не весь. Не всім. Закрили. Знову ждем. Боротися б та з ким? Родина. З високоорганізованих рядів. Хто випав з ряду - недорозвинений. Убий. Такі тут правила, щоб не порушувати стрій. Такий був задум? І чи був він взагалі. Просто з макаки виріс Божий син. На цьому реченні великодушнійші віряни кидають в мене камні. Бог карає. Дивно, шо він ще нас не відмінив. Або по новому створив.Шкода, що ті хто випав з ряду - розвиток несли, укріплюючи кожного разу високоорганізовані ряди.

В 5 ранку?) Мб, ну тут шото посєрєзнєй скорєє всєго
Написано то давно под кокой. От того время залива думаю не так уж и важно
Повідомлення об'єднано автоматично:

По-любому. 2 сообщение на форуме.
Новый Зигмунд Фрейд.
Друже, я на этом форуме был ещё до того, как ты за наркотики узнал. Так что не сопи) акаунт улетел тай впадло даже было заниматься востановлением, посколько редко захожу цже

Слабо верю в эволюцию. Скорее всего прилетели развитые , а назад хуй с топливом- не хватило.

alabama93

Балів: 5
Бро, краще забий хуй.
Якщо тебе це турбує і тобі потрібна якась версія, бо у людей їх куча, то довірся фактам.

Слабо верю в эволюцию. Скорее всего прилетели развитые , а назад хуй с топливом- не хватило.
Красиво изображаешь👍

Бро, краще забий хуй.
Якщо тебе це турбує і тобі потрібна якась версія, бо у людей їх куча, то довірся фактам.

Красиво изображаешь👍
Бро, яка версія? Я просто творчість свою скинув

Разве что йодированые 😉 а ты, смотри, с солями не балуйся

я пошуткував вибач !!!

с польки
Та чого вибачатися то, без проблем

Друже, я на этом форуме был ещё до того, как ты за наркотики узнал. Так что не сопи) акаунт улетел тай впадло даже было заниматься востановлением, посколько редко захожу цже
Рассмешил))
Друже, я за наркотики узнал ещё когда был СССР, ты тогда наверное ещё не родился.

мозг создан для того что б его наёбывали ;D
вот так и тут , качественно так наебали шо аж видим с наёбом
Чистите слой , смотрите еще кое чем кроме мозга , хуя и желудка и всё будет путём )
Кто знает тот знает

Написано то давно под кокой. От того время залива думаю не так уж и важно

а ты кто) эт запай)

Назад
Зверху Знизу