Нового?Наприклад?
Нового?Наприклад?
Ну останній альбом карочє який я внятно прослухав це був "маршал метерс lp 2" ну це ніфіга не новий) та от навіть со снупом не самий паршивий трек
Келли Пулемёт. хотя машиниста это не отменяет))Ну останній альбом карочє який я внятно прослухав це був "маршал метерс lp 2" ну це ніфіга не новий) та от навіть со снупом не самий паршивий трек
Та я хз, веном? Годзілла? Отвєтка машиністу келі під біт аля дрейка "нот елайк" +-, та я хз. А ти що скажеш?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Та все гуд, не бачу причин для "сорі")Келли Пулемёт. хотя машиниста это не отменяет))
Ответка: Отой, чорненький абота,ще Схожа з кино про Килемена
сорри))
ОкНе наварачивай на воротник, ты его цинковал нервничал,он тебя и ещё больше нервничал)))
Нє нє, солі нє, вчора хотівТа то соли, сорри
Повідомлення об'єднано автоматично:
сорри за офтоп))
А как это "нервничал"?Не наварачивай на воротник, ты его цинковал нервничал,он тебя и ещё больше нервничал)))
Да. Когда нет войны.А шо под ешкой рили по кайфу отак гулять просто по улице с музыкой?
А чьо нє?) А що не так?А шо под ешкой рили по кайфу отак гулять просто по улице с музыкой?
Та просто интересуюсь) я так никогда не пробовала делать.А чьо нє?) А що не так?
а ещё в интернеты ходишь, да? в интернеты...Та просто интересуюсь) я так никогда не пробовала делать.
Кроме кровати я под ешкой никуда не хожу
Та не. Под ешкой не до интернета. Ну разве что когда уже спад действия то дааа..могу позалипатьа ещё в интернеты ходишь, да? в интернеты...
Та я так вчора прикольно заблукав в невідомому мені мікрорайончику, не міг сам вийти в потрібну сторону, вле комендантська була на підході довелось вмикати гугл карти)Та просто интересуюсь) я так никогда не пробовала делать.
Та просто интересуюсь) я так никогда не пробовала делать.
Першого тіпа чув, 2-ні, аерший - лов, другий такоєА like that?
or like that
Ок. А не под ешкой?Та просто интересуюсь) я так никогда не пробовала делать.
Шукав, когось? Знайшов?Та я так вчора прикольно заблукав в невідомому мені мікрорайончику, не міг сам вийти в потрібну сторону, вле комендантська була на підході довелось вмикати гугл карти)
Першого тіпа чув, 2-ні, аерший - лов, другий такоє
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.