Jesus Christ
Конфуций
Приветствую! Успехов на LABRC!
Тошнить не будет с этих печенек?
скільки мухомору в печенюсі ? яка просушка? він має стояти 3-4 місяці хочабМухомор та добавки для смаку
Повідомлення об'єднано автоматично:
Так
БудетПриветствую! Успехов на LABRC!
всьо буде )Приветствую! Успехов на LABRC!
с кайфом хотябы будет тошнить?
хто не ригає - той не віддихаєс кайфом хотябы будет тошнить?
запиши на пробу плесПодскажите какое количество мухомора в одном печенье. Подскажите какое количество мухомора в одном печенье. Подскажите какое количество мухомора в одном печенье. Подскажите какое количество мухомора в одном печенье. Подскажите какое количество мухомора в одном печенье.
А вообще печенье для лохов, нормальные типы летают на РЦ МЕТЕОРИТЕ
Переглянути вкладення 37466
ДАс кайфом хотябы будет тошнить?
Мені потрібні від вас приклади репортів можно в лсТак що, моя кандидатура підходить щоб отримати пробу?
Мені потрібні від вас приклади репортів можно в лсВстану на пробу!!!
Мені потрібні від вас приклади репортів можно в лсВстану на пробу почтой!) трип в сроки!)
Правильне твердженням, якщо перемолоти мускарію і вживати в такій формі, дійсно по відчуттям, немає тякої тяжкості. Тому нормальний варік їх молоти й пити!Я не смотрел при какой температуре разрушается мусцимол и иботеиновая кислота. Может Кот Бегемот подскажет.
А кушать муху на тощак тебе говорят потому, что по большей части грибы сложно перевариваются желудком.
И не нужно создавать дополнительную нагрузку. Хотя обычная печенька с грамом мух это не так страшно.
Но вот чаще всего на ПП советуют именно грибные крем супы, потому шо желудку легче с мелкими частицами работать.
Брехати вам не буду. Всі роботи по MJ грибам і Кетаміну пішли коту під хвіст. Але я цьому радий, бо багато в минулом.Репорт є? Цікава твоя кандидатура відправлю пробник з доплатою в 50 грн
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ні, він не втрачає своїх можливостей
тільки адмін, рулєтки крутитиВам сапорт не треба?
Запиши на пробу ще того покійника, якого ти палкою штовхаєш, котрий завонявся.Встану на пробу!!!
Переглянути вкладення 37434Переглянути вкладення 37435Переглянути вкладення 37436
Проб хвате на всіх!
по 3 проби в каждому місті
Та по 3 проби почтою укрпочта
Переглянути вкладення 37438
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.