• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Ешка від Klad777

Van Var

Сектант
Повідомлення
360
Репутація
758
Вподобайки
457
Бали
534
Отримав на пробу відправкою✍️🔥Ешку "Барселона"

Магазин: https://labrc.name/threads/prajs-kontakti-aktualni-mista.27772/

Тестер: М : 168/66/32
Проба : XTS - 1 штука
Кростоллер: амф, мдма за 3 дні до тестування

Посилку отримав швидко👍 Стелс простий , але запакований надійно, саму Єшку шукав хвилин 10 переривав посилку😅
На пробу взяв 1/2 табла , половинку віддав подрузі

00:00 - 00:50 Відламав від ешки половинку , зразу закинув в горлянку , поки 5 хвилин ішов з пошти на зупинку.
Треба було ще змотатися за кладом з Шиш, тож я вирішив провести час в дорозі тестуючи нове колесо😎
Через 50 хвилин почалися перші хвилі суміші стиму та ейфорії , вийшов з автобусу - тіло легке , повітря свіже , ноги пружно несуть до клада з шишками))

00:50 - 02:00 Долетаю до точки , скарб знімаю в дотик , кидаю в кишеньку і прямую до друга в гості , десь годину пішки майже через центр міста
Відчуття свіжості і піднесеного настрою накатують хвилями , місто в огнях 🌟⭐⭐ 8 березня, ніби ідеш вечірньою Барселоною. В місті купи парочок від 12-25 років , усі цілуються обнімаються))

02:00 - 04:00
Прийшов на хату до Кєнта . Сходу гріндерім шишки , витягуючи кожен по 3 казацьких банки))
В дзеркало дивлюся на лице - зіниці чорні та великі , все як треба 👍👍
Догнавшись шишками нагрібає ще сильніше , та тримає десь годину часу стан ейфорії гону та сміху

Оцінка проби :
Видача та отримання проби - 10/10

Ешка "Барселона" - з 1/2 частини тримає ейфорію на 4 години від старта прийому.
10/10

Вкладення

• IMG_20250308_175651.jpg
    IMG_20250308_175651.jpg
    1.1 MБ · Перегляди: 35
  • IMG_20250308_205344.jpg
    IMG_20250308_205344.jpg
    509.2 КБ · Перегляди: 32
  • IMG_20250308_205325.jpg
    IMG_20250308_205325.jpg
    589.3 КБ · Перегляди: 29
  • IMG_20250308_204400.jpg
    IMG_20250308_204400.jpg
    565.9 КБ · Перегляди: 35
00:50 - 02:00 Долетаю до точки , скарб знімаю в дотик , кидаю в кишеньку і прямую до друга в гості , десь годину пішки майже через центр міста
Відчуття свіжості і піднесеного настрою накатують хвилями , місто в огнях 🌟⭐⭐ 8 березня, ніби ідеш вечірньою Барселоною. В місті купи парочок від 12-25 років , усі цілуються обнімаються))

02:00 - 04:00
Прийшов на хату до Кєнта . Сходу гріндерім шишки , витягуючи кожен по 3 казацьких банки))
В дзеркало дивлюся на лице - зіниці чорні та великі , все як треба 👍👍
Догнавшись шишками нагрібає ще сильніше , та тримає десь годину часу стан ейфорії гону та сміху

1/2 частини тримає ейфорію на 4 години від старта прийому.
Ебать трип репорт... Я в ахуе от описания действия таблетки, физических и психоактивных свойств . Ааааааа, тут нихуя в трипрепорте из этого не описано.

Ну якщо 1/2 табла працює як стимулятор та ейфоретік ,то значить фізична і психоактивна дія присутні . Як для прогулки на свіжому повітрі цілком підходить, можна купляти)
Побічних дій немає , особої психоделії також немає - цеж не марки і не DMT , цілком очікуваний ефект як від невеликої кількості MDMA

Ну якщо 1/2 табла працює як стимулятор та ейфоретік ,то значить фізична і психоактивна дія присутні . Як для прогулки на свіжому повітрі цілком підходить, можна купляти)
Побічних дій немає , особої психоделії також немає - цеж не марки і не DMT , цілком очікуваний ефект як від невеликої кількості MDMA
Бля. Вот прикинь я впервые захожуи ищу купить ешку про которые. Нахожу твой репорт и что я из него могу понять? Сам скажи

Бля. Вот прикинь я впервые захожуи ищу купить ешку про которые. Нахожу твой репорт и что я из него могу понять? Сам скажи
Из моего репорта, в принципе тока то - шо Ешка рабочая . А тем кто в первый раз хочет попробовать - им нужно не читать описания , а попробовать на практике просто да и всё. А выбор магазина , это уже на вкус и цвет, предложений уйма

С целой поинтересней ☺️

Из моего репорта, в принципе тока то - шо Ешка рабочая . А тем кто в первый раз хочет попробовать - им нужно не читать описания , а попробовать на практике просто да и всё. А выбор магазина , это уже на вкус и цвет, предложений уйма
Ну так а чего не написать тогда
Посилку отримав швидко👍 Стелс простий , але запакований надійно,

Відламав від ешки половинку , зразу закинув в горлянку
Через 50 хвилин почалися перші хвилі суміші стиму та ейфорії
Відчуття свіжості і піднесеного настрою накатують хвилями
дзеркало дивлюся на лице - зіниці чорні та великі , все як треба

Оцінка проби :
Видача та отримання проби - 10/10

Ешка "Барселона" - з 1/2 частини тримає ейфорію на 4 години від старта прийому.
4предложения реп... Кайф же...

Ладно хуй бы с ним, у меня тоже не оч репорты.
Повідомлення об'єднано автоматично:

А тем кто в первый раз хочет попробовать - им нужно не читать описания , а попробовать на практике просто да и всё
Напрактике ешка может быть из мефедрона пентилона дибутидона кучи всяких солей - сожрал, на практике, и поехал в больничку бо глаза закрыл и отключился...

На практике тестировать ешки можно сторчаться... Я помню из бородатых времен лакосту и боченки, пиздовало часов 7 с хвоста крокодила так сильно шо хуй знает шо там было намешано.

С целой поинтересней ☺️
Думаю целая будет гараздо лучше ))

Напрактике ешка может быть из мефедрона пентилона дибутидона кучи всяких солей - сожрал, на практике, и поехал в больничку бо глаза закрыл и отключился...

На практике тестировать ешки можно сторчаться... Я помню из бородатых времен лакосту и боченки, пиздовало часов 7 с хвоста крокодила так сильно шо хуй знает шо там было намешано.
Не суди строго )
Там МДМА 280 мг

а як дівчині ,зайшло чи ні ?)

Останнє редагування:
Думаю целая будет гараздо лучше ))

Не суди строго )
Там МДМА 280 мг

а як дівчині ,зайшло чи ні ?)
Враховуючи, що у дівчини вага 50 кг , то думаю їй зайде шикарно) Поки що відклала , попробує на тижні

цілу нада було закидати, шоб нормально прочухати

Скромный трип-репортаж :)

Я помню супермены от простоквашино. Ото была база , самые сильные ешки которые я пробовал

Враховуючи, що у дівчини вага 50 кг , то думаю їй зайде шикарно) Поки що відклала , попробує на тижні
Спитай як їй ,жива чі нє :LOL:

цілу нада було закидати, шоб нормально прочухати
та я тут часто бачу ,що люди вживають проби не в одне лице
питяння:
-А нахіба я видаю пробу ,щоб пригостити всіх хто там є ?:D

Останнє редагування:
Мне половинки не хватает, 500 половинку кидал и на измене сидел

слабенько(

Шш і єшки топ комбо

Назад
Зверху Знизу