Можно ли забирать посылку с почтомата ночью?

Серйозний підхід, стоїш такий, на номера заглядаєш біля кожної тачки, пробиваєш🤔
Та ну полноте, там будет максимум несколько подозрительных машин, номера которых видно не только в упор и пробиваются они на ходу за секунды, даже не за минуты
Повідомлення об'єднано автоматично:

По почтоматам в падиках кстати хватает кейсов где получателя ждали в соседней квартире, но там был опт везде

Можно ли забирать посылку с почтомата ночью? Опера ж по идеи спят, и не будут круглые сутки дежурить. Меня просто два раза принимали, вот я и думаю, один и тот же шоп кстати
забирай не сци, третій раз полюбому буде фартовий

Вспомнил тоже случай из моей молодости так сказать. Приезжаю на почту с дропом,стоит экипаж мусоров, чёт вылезли с машины и пиздят...он менжанулся... Я говорю давай сюда нахуй телефон, вышел и забрал на морозе опт метадона,вышел,уехали колоться)
Тоже забирал раньше посылку с отделения при стоящей рядом патрульной машине. Один в машине другой возле нее. Как бы межеватьс и менять направление паливно. Пришлось идти не меняя курс мимо них и решать по пути - пройти дальше мимо или зайти в отделение.
Поскольку оставался час до закрытия - ожидать где то вдалеке пока уберутся - потерять день. Жаба пересилила забрать и разбарахолить внутри. Спрятать и уйти так чтоб мимо не проходить. Не оглядываясь уйти.
Если они сами себя засветили то не меня ждали.

Free Wi-Fi чем больше тебя узнаю тем больше влюблаюс :troll-(48):

Я летом делал так, на мотоцикле впритык подъезжал к поштомату открывал и на сьебы

Можно ли забирать посылку с почтомата ночью? Опера ж по идеи спят, и не будут круглые сутки дежурить. Меня просто два раза принимали, вот я и думаю, один и тот же шоп кстати
Давай в третий раз ну шо б на верочку.

Я поселився на цій квартирі де я зараз із поштоматом у підїзді 2 роки тому. Спочатку посилка їде на відділення нової пошти, потім я її переадресовую на свій поштомат. День полежить, серед ночі виходжу викинути сміття до контейнерів, дивлюся чи нікого нема поблизу, вертаюся назад і на ходу відчиняю комірку
Що змінює те що ти її переадресовуєш.?

Що змінює те що ти її переадресовуєш.?
та хз, думаю, якшо на самій пошті шось знайдуть, то пересилка до поштомату на сусідній вулиці буде тривати не 1 день як зазвичай, а два дні, поки ментів викличуть на місце, поки ті приїдуть, вскриють, проведуть експертизу порошку, пройде день. А якшо посилка на день затримається на відділенні, то я вже не піду за нею в поштомат

та хз, думаю, якшо на самій пошті шось знайдуть, то пересилка до поштомату на сусідній вулиці буде тривати не 1 день як зазвичай, а два дні, поки ментів викличуть на місце, поки ті приїдуть, вскриють, проведуть експертизу порошку, пройде день. А якшо посилка на день затримається на відділенні, то я вже не піду за нею в поштомат
Між поштоматом і відділенням різниці не буде.,там вже ніякої різниці ти не побачиш. затримка буде на етапі значно раніше. Ще по дорозі на відділення

.. і мєнтам пофіг що за той самий час до відділення заїхати що до поштомату.

І експертизу проводять після затримання, а не до. Вони і так зразу знають візуально.

Тому не дуже покладайся на цей варіант.

Наприклад в моєму випадку взагалі ніяких затримок ніде не було. І думаю при переадресіції, те ж їх не було б. Тобто мєнти були в курсі ще з моменту відправки, що наприклад всі посилки які були відправленні в той день від відправника "А", містять заборонені речовини і їм не було сенсу їх всі перевіряти на шляху до отримувачів

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу