• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Мікродоз AMF від Kiss My Acid

Akina

Сектант
Повідомлення
55
Репутація
139
Вподобайки
118
Бали
228
Речовина: Амфетамін
Спосіб прийому: - інтраназально
Доза: 5 мг
Толер: 0 - перше вживання амфетаміну.
Продавець - Kiss My Acid

Передумови.

У мене окрім усякого іншого РДУГ (СДВГ), приправлений мозковим туманом (brainfog) *блять, хто тут О.о*

Час від часу я ходжу у всілякі дивні стимулюючі речовини у низькому дозуванні, щоб досягти гармонії між вигорянням з гіперфокусом та апатичністю та повним розфокусом уваги. Це не можна назвати саме "тріп" репортом - бо кількість речовини терапевнична. Але, сподіваюсь, комусь може бути корисно.

Придбавши мінімальну кількість амфетаміну через автобота Kiss My Acid і вдало знайшовши на слідуючий день приймаю 5 мг інтраназально. через півгодинкі після пробудження (6:30 раночку) одразу після сніданочку та кавусі. Також маю зазначити, що я сиджу на антизаплідних пігулках. І препарати на мене діють дивно іноді.

Звіт
  • прийняла о 6-30 ранку. після сніданку
  • весь день моталась
  • напрацювала інтелектуально дуже продуктивно
  • могла краще ніж зазвичай формулювати думки "словами через рот" - зазвичай це для мене дуже складно. Писати - ок, а розмовляти не виходить.
  • активна дія 6 годин

Протягом першої години наростаючі ефекти: покращення самопочуття, збільшення фізичної сили та витривалості, гарний настрій - така весела злість. Відчувається прям дуже чиста свідомість, гарна увага (ну для мене гарна), здатність запам'ятовувати що зі мною відбувається, які задачі є, були та будуть і що саме я робила 5 хвилин тому (зазвичай я ловлю себе на тому, що туплю в екран і не можу згадать , "а що я ролбила взагалі"),. Після 4 годин активності спостерігала нудоту трохи. Потім дуже захотілось їсти.

Пост ефекти ще десь 8 годин. усе те саме, але трохи в меншій інтенсивності по спадаючій траекторії.

Спала добре після вживання. відспала свої законні 8 годин. прокинулась бодра.

Плюси
  • дофіга енергії
  • усе здається легким та таким, шо можна на раз виконати, але немає відчуття всесилля
  • відчуття, що помолодішала на 15 років..
  • здатність концентруватись
  • мінімальний втикоз на тему "о бумажечка", хоча переключення між задачами усе одно відбувається. головне підсовувати собі правильні задачі.
  • багато фізичних сил
Мінуси
  • підвищена дратівливість. Прям усе бісить.
  • розлад кишківника у першу годину після прийому. просто бігаєш раза 4 в туалет. проходить самостійно без додаткових ліків.
  • пекельно хочеться жерти наприкінці дії препарата.

Дією речовини у цілому задоволена. З прям неприємних мінусів - дратівливість. Тепер думаю составити якійсь оптимальний графік, щоб не отримати ані толер ані навпаки.

Останнє редагування:
Да, каких то 5мг... 0_о

Да, каких то 5мг... 0_о
Не кайфу заради. а виключно у науково дослідних цілях. Ну і попрацювати да.
а ще учора ваще легко на афтер-ефектах інсталювала пралку в кухні. Прям аш бігом. Не думала - шо то так легко.
Є науково обгрунтована підозра, що мікродоз амфетаміна підвищує чутливість дофамінових рецепторів.

Не кайфу заради. а виключно у науково дослідних цілях. Ну і попрацювати да.
а ще учора ваще легко на афтер-ефектах інсталювала пралку в кухні. Прям аш бігом. Не думала - шо то так легко.
Є науково обгрунтована підозра, що мікродоз амфетаміна підвищує чутливість дофамінових рецепторів.
Я совсем не против такого подхода. Просто удивительно, ибо редкость

5мг:oops:
С моим толером оно на краю волоска ноздри застрянет и всё😤
Интересный подход у тебя конечно, браво🙄

пахне drugstore темою мікродозинг))) може навіяно хз)
хоча толлера нема , а якщо згадати перший досвід з пєдрой то її потрібно мало і хватає на довго... мені на початку хватало 1г. на тиждень , при вживанні кожного дня , це вже потім "Толя дав мені ведра" так сказать)

було цікаво читати твій досвід ... гуд

здивований)

Я хз, звучить брєдово трохи, але ти відпиши ще якось обов'язково, що там по твоєму мікродозу, цікаво буде читнути)

Може комусь і буде цікаво, також думав на мікродозом амфу

Продавець - Kiss My Acid

Передумови.

У мене окрім усякого іншого РДУГ (СДВГ), приправлений мозковим туманом (brainfog) *блять, хто тут О.о*

Час від часу я ходжу у всілякі дивні стимулюючі речовини у низькому дозуванні, щоб досягти гармонії між вигорянням з гіперфокусом та апатичністю та повним розфокусом уваги. Це не можна назвати саме "тріп" репортом - бо кількість речовини терапевнична. Але, сподіваюсь, комусь може бути корисно.

Придбавши мінімальну кількість амфетаміну через автобота Kiss My Acid і вдало знайшовши на слідуючий день приймаю 5 мг інтраназально. через півгодинкі після пробудження (6:30 раночку) одразу після сніданочку та кавусі. Також маю зазначити, що я сиджу на антизаплідних пігулках. І препарати на мене діють дивно іноді.

Звіт
  • весь день моталась
  • могла краще ніж зазвичай формулювати думки "словами через рот" - зазвичай це для мене дуже складно. Писати - ок, а розмовляти не виходить.
  • активна дія 6 годин

Протягом першої години наростаючі ефекти: покращення самопочуття, збільшення фізичної сили та витривалості, гарний настрій - така весела злість. Відчувається прям дуже чиста свідомість, гарна увага (ну для мене гарна), здатність запам'ятовувати що зі мною відбувається, які задачі є, були та будуть і що саме я робила 5 хвилин тому (зазвичай я ловлю себе на тому, що туплю в екран і не можу згадать , "а що я ролбила взагалі"),. Після 4 годин активності спостерігала нудоту трохи. Потім дуже захотілось їсти.

Пост ефекти ще десь 8 годин. усе те саме, але трохи в меншій інтенсивності по спадаючій траекторії.

Плюси
  • дофіга енергії
  • усе здається легким та таким, шо можна на раз виконати, але немає відчуття всесилля
  • мінімальний втикоз на тему "о бумажечка", хоча переключення між задачами усе одно відбувається. головне підсовувати собі правильні задачі.
  • багато фізичних сил
Мінуси
  • розлад кишківника у першу годину після прийому. просто бігаєш раза 4 в туалет. проходить самостійно без додаткових ліків.

Дією речовини у цілому задоволена. З прям неприємних мінусів - дратівливість. Тепер думаю составити якійсь оптимальний графік, щоб не отримати ані толер ані навпаки.
норм обьяснил красавчик

5мг? Вот это да!) тут хоть 150 хоть бы как-то поменяло :)

Продавець - Kiss My Acid

Передумови.

Звіт
  • весь день моталась
  • активна дія 6 годин

Плюси
  • дофіга енергії
  • багато фізичних сил
Мінуси

Цікавий підхід. Гарний опис ефектів!

Назад
Зверху Знизу