Мене посилають на смерть🆘

Молодец ,жизнь одна ,и отдавать ее за интересы британского короля и его марионеток земразей ,нет никакого смысла.

Тільки приїхав, 3 міс відбув, на слідуючий день гусь каже «збирай речі, їдеш в піхоту з виключенням з частини»
не просри шанс братан)) психиатр много интересных таблов выписал?)мне кокос предлогал хахах

не просри шанс братан)) психиатр много интересных таблов выписал?)мне кокос предлогал хахах
Ого)) мені не можна кокос((( тільки гірше стане, з 09 міс пью сертралін, і від панічок щось, назву не пам’ятаю, а табли забрали

Ого)) мені не можна кокос((( тільки гірше стане, з 09 міс пью сертралін, і від панічок щось, назву не пам’ятаю, а табли забрали
ну хоть травушку прописали? птср же ебана в рот

Не прописали((( поки на ротації був, тільки 20г мав змогу придбати
Повідомлення об'єднано автоматично:

Був прикол, гнав Даффа тентового, року 85 їхав через Конотоп, курити хотів дуже. І поїхав в ліс по клад на Дафі, це треба було бачити😂

Не прописали((( поки на ротації був, тільки 20г мав змогу придбати
есть доки на руках что ты проходишь лечение ? если да то верёвку через окно и спортиком через забор и вали на сьемную хату и забей на всех хуй

есть доки на руках что ты проходишь лечение ? если да то верёвку через окно и спортиком через забор и вали на сьемную хату и забей на всех хуй
Сьогодні написав заяву на цю довідку

Сьогодні написав заяву на цю довідку
я вообще на похуях сдал военник оружие и сказал идите нахуй и всё я дома:giggle:

ну пока опять не споймали хахах

я вообще на похуях сдал военник оружие и сказал идите нахуй и всё я дома:giggle:

ну пока опять не споймали хахах
Я так же зробив, пішов збирати речі, тільки з доповненням🤭

Я так же зробив, пішов збирати речі, тільки з доповненням🤭
у нас тип так вообще чику достал с ргдшки и говорит "меня все заебали идите нахуй я хочу в отпуск" и прикинь дали

сначала вьебальник прекладом а потом в отпуск :ROFLMAO:

у нас тип так вообще чику достал с ргдшки и говорит "меня все заебали идите нахуй я хочу в отпуск" и прикинь дали

сначала вьебальник прекладом а потом в отпуск :ROFLMAO:
Супер😂 давно мрію про муляжну гранату)) для подібних ситуацій. Ще думав взяти стартовий пістолет полякати того гуся який мене відправляв. Майже як рік нашого командира вбили, заступник командира так і залишається ТВО бо він криса пагана

Супер😂 давно мрію про муляжну гранату)) для подібних ситуацій. Ще думав взяти стартовий пістолет полякати того гуся який мене відправляв. Майже як рік нашого командира вбили, заступник командира так і залишається ТВО бо він криса пагана
та не стоит) вдруг у него окажется огнестрел а тут бац а у тебя стартовый..как то не попрёт

Назад
Зверху Знизу