Мене посилають на смерть🆘

Kynimen

Сектант
Повідомлення
12
Репутація
18
Вподобайки
24
Бали
18
Мені 24 роки, я одружений, з дружиною 7 років, маю сина 10 місяців, 2 роки служу в ЗСУ в ППО без БЗВП без ВЛК, обмежено придатний, маю серйозні проблеми зі здоровʼям,навчений бути групою МВГ, зараз стріляю шлюх. Я попав в список на штурмовики, і знаю що просто на смерть
Шановні сектанти, прошу звернутись до вас, із за ситуації яка прижала мене так полотно що далі нікуди, я вже готовий тих сук штабних убити. Звертаюсь з проханням організувати збір, для перетину кордону хоча б мені. Я теж сектант, працював в КФС був найкращим робітником доречі привіт всім хто мене знає як TheSpaWnnn. Всім дякую

Ситуация :troll-(44):

Мені 24 роки, я одружений, з дружиною 7 років, маю сина 10 місяців, 2 роки служу в ЗСУ в ППО без БЗВП без ВЛК, обмежено придатний, маю серйозні проблеми зі здоровʼям,навчений бути групою МВГ, зараз стріляю шлюх. Я попав в список на штурмовики, і знаю що просто на смерть
Шановні сектанти, прошу звернутись до вас, із за ситуації яка прижала мене так полотно що далі нікуди, я вже готовий тих сук штабних убити. Звертаюсь з проханням організувати збір, для перетину кордону хоча б мені. Я теж сектант, працював в КФС був найкращим робітником доречі привіт всім хто мене знає як TheSpaWnnn. Всім дякую
Забув додати, командир частини заборонив медичному пункту видавати направлення на ВЛК
Повідомлення об'єднано автоматично:

або хоч порадою хорошою

Невозможно проверить достоверность данной истории, поскольку ты с порога заявляешь про "сбор средств".
А если это всё правда, то пожелаю удачи и всяческих успехов в бою!

Невозможно проверить достоверность данной истории, поскольку ты с порога заявляешь про "сбор средств".
А если это всё правда, то пожелаю удачи и всяческих успехов в бою!
Я можу вам особисто показати всю інформацію, кожен документ і фото, а ви скажете народові так це чи ні насправді, підходить?

Хреново ложил , у кфс много было не находов . Но были и изумительные в Нивках
В мене був найменший відсоток ненаходів, я ложив завжди зрозуміло, 2 фото далеко і близько, явний ориеетир, радіус 5м в мене завжди прикоп 3 см

Забув додати, командир частини заборонив медичному пункту видавати направлення на ВЛК

або хоч порадою хорошою
Давай в лс тг, я дам контакти хорошого юриста

нихуя себе

Ебать ток понял , почему если ты был лучшим не на мальдивах и не с айфоном ?где вилы тачки бабки и шмары ? Как обещают при работе в курьера

Добра желаю,про кфс лишнее было.

Только выбор жизни т.е сзч, а вот сумму для перехода границы конечно будет не просто нащупать

Только выбор жизни т.е сзч, а вот сумму для перехода границы конечно будет не просто нащупать
Что есть, то есть. Сейчас уже это обязательно 5 значная сумма. А насколько она большая, зависит от наглости предоставителя услуг. Кто-то говорит 12, кто-то под 30.

И что самое козырное, нету никаких гарантий, что у тебя не возьмут денежку и не завернут, с переадресацией в тцк)
Типа, что этот весь движ, который ты случайно не найдёшь в тырнетах - не инициирован силовиками, которые и деньги взять и тебя воткнуть.
Вот это единственный минус, наверное, который меня останавливает. Настолько беспорядок, что он даже в коррупцию просочился, простихспд
ОЧень модный мув нынче.

Назад
Зверху Знизу