• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

MARS | Проби

Есть пробник трав?
Повідомлення об'єднано автоматично:

Напишу репорт.

Но если травы нормальные, а то фото товара не видно

1. 100 г чорного або молочного шоколаду (з високим вмістом какао – від 70% і вище).
2. 1 грам психоактивних грибів (псилоцибінові гриби, попередньо подрібнені до порошку).
Друг, на 100 грамм шоколада 1 грамм грибов - это ни о чём ;) Рассчитывай так, чтобы на порцию кондитерского изделия, у тебя получалось как минимум 3-4 грамма сухих грибов.

На грибы хорошая банда собралась sahuru :alien: , SiriusWhite :alien: с удовольствием почитаю репорты

Останнє редагування:
Шо ты понял? 🤣Это у меня так отоброжается что перенаправляет на мои темы? Логичнее бы было если бы она вела на твои темы
Ахаха ладно пусть будет

Буду вдячним, якщо затвердите на пробу грибів. Зі стрейном не знайомий, досвіду з грибами багато.
Приклади тріп-репортів на психеделіки:

Буду вдячним, якщо затвердите на пробу грибів. Зі стрейном не знайомий, досвіду з грибами багато.
Приклади тріп-репортів на психеделіки:
А коли був останній тест ? Дивлюсь тріп-репорт по грибах опублікований вчора, хотілось щоб людина на чистий толер пробувала.

Останнє редагування:
Друг, на 100 грамм шоколада 1 грамм грибов - это ни о чём ;) Рассчитывай так, чтобы на порцию кондитерского изделия, у тебя получалось как минимум 3-4 грамма сухих грибов.

На грибы хорошая банда собралась sahuru :alien: , SiriusWhite :alien: с удовольствием почитаю репорты
Лучше 6 или 8 будет вообще не шоколад а золото 😁😁😁

А коли був останній тест ? Дивлюсь тріп-репорт по грибах опублікований вчора, хотілось б щоб людина на чистий толер пробувала.
Можу через 7 днів протестувати, щоб не було толерантності; 14 березня тріп був

Останнє редагування:
стану на пробу НП

Стану на тест грибів

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Доброго дня , а можна стати на пробу Киев органику ?

Доброго дня , а можна стати на пробу Киев органику ?

Всім привіт, Друзі!

Радий повідомити, що в зв'язку з оновлення асортимента роздаємо стаф на тест.

Тестувати будемо шишки HQ Crazy Miss Hyde та авторський стрейн грибів Psilocybe Cubensis Hybrid TZ. Подробиці про товар можете прочитати в нашій темі, там можна й подивитись фото :)
————————

Маємо 3 проби по 2г шишки та 3 проби по 3г грибів. Шишки відправка Meest. Гриби відправка МП.

Для запису потрібно:

• Мати 3-4 якісні тріп-репорти на шишки або гриби.
• Бажано бути про-тестером, або мати від 200 повідомлень на форумі.
• Старанно відписати тріп-репорт з фото протягом 48ми годин після отримання посилки. (часові рамки можемо обговорити)
• Запис нижче в цій темі, в лс не писати.
————————

Список Тестерів:

Шишки
neoland
TEYA
Inkognito18

Гриби
sahuru
SiriusWhite
записався б на пробу грибів, але й можу і шш, маю тріп репорти на лізі з репутацією, є репорт на лсд, зроблю швидко та цікаво

приклади можу скинути в тг, сюди неможна скидати посилання з ліги

Назад
Зверху Знизу