MARS | Проби

Всім привіт, Друзі!

Радий повідомити, що в зв'язку з оновлення асортимента роздаємо стаф на тест.

Тестувати будемо шишки HQ Crazy Miss Hyde та авторський стрейн грибів Psilocybe Cubensis Hybrid TZ. Подробиці про товар можете прочитати в нашій темі, там можна й подивитись фото :)
————————

Маємо 3 проби по 2г шишки та 3 проби по 3г грибів. Шишки відправка Meest. Гриби відправка МП.

Для запису потрібно:

• Мати 3-4 якісні тріп-репорти на шишки або гриби.
• Бажано бути про-тестером, або мати від 200 повідомлень на форумі.
• Старанно відписати тріп-репорт з фото протягом 48ми годин після отримання посилки. (часові рамки можемо обговорити)
• Запис нижче в цій темі, в лс не писати.
————————

Список Тестерів:

Шишки
neoland
TEYA
Inkognito18

Гриби
sahuru

Мов вітання 🫶
Спробував би ваші грибочки, маю малий досвід з грибами, можу спробувати зробити гарний репортаж у сроки.
Успіхів Вам і Вашому бізнесу 🙏

каапец....а я такой оптимизм на пробу шш излучал ....
первый в очереди шустранул...лайкос от автора темы получил....
думаю...ну все....пизда шишкарям лютая грядет....каждому грамму устрою трип по ордельности....с одним брошусь в горнило адского пекла ...со вторым распланировал как проскользну на эдэмский пагорб идеального рая...ну а с третим....а фонарь!....ниче боьше не расскажу....и без того уже натрещал лишнего.... за залупу петра....нах. оно нужно... все напрасно...

Вітаю! Можу запропонувати вам спосіб але в часові рамки можу не вкластися взяти пробу грибів та створити шоколадку з грибами та віддати в руки про тестерам який ефект буде в шоколаді ваших грибів. Якщо вас це цікавить буду щиро вдячний за довіру . Дякую, бережіть себе!
Повідомлення об'єднано автоматично:

Інгредієнти:

1. 100 г чорного або молочного шоколаду (з високим вмістом какао – від 70% і вище).

2. 1 грам психоактивних грибів (псилоцибінові гриби, попередньо подрібнені до порошку).

3. Спеції та добавки:

Кориця (допомагає з покращенням циркуляції та зміцненням ефекту).

Імбир (покращує травлення і може покращити ефект сприйняття).

Лимонний сік або цедра лимона (для підсилення всмоктування психоактивних компонентів).

Мед або агавовий сироп (для солодощі та додаоТквої енергії).

Рекомендації щодо додаткових інгредієнтів:

М'ята або лаванда: М'ятний або лавандовий смак може допомогти розслабитися і полегшити сприйняття ефекту.

Ананас або ківі: Вони містять бромелайн, фермент, який може покращити засвоєння психоактивних речовин і сприяти їхній швидшій активації.

Це приклад. Інгредієнти всі є на кухні. Якщо вас цікавить і ви довіряєте.

Вибір інгредієнтів за вами щ мене тільки робота. Хочите класичну ок, хочите з покращенням оберіть свій склад. Я все зачірікаю для вас і сектантів.

А я бы на грибочки записался для теста вам и для опыта себе

Вcі, хто бажає записатись на тест грибів, одразу прикріпляйте приклади своїх тріп-репортів на дану продукцію, це збільшить ваші шанси на запис.

Останнє редагування:

Вкладення

• Screenshot_20250307_104029_Chrome.jpg
    Screenshot_20250307_104029_Chrome.jpg
    238.3 КБ · Перегляди: 8
  • Screenshot_20250307_104036_Chrome.jpg
    Screenshot_20250307_104036_Chrome.jpg
    511.3 КБ · Перегляди: 8
SiriusWhite братец. Не хочешь отправится в психоделическое путешествие под загадочным гибридом с громким названием Psilocybe Cubensis Hybrid TZ.

SiriusWhite братец. Не хочешь отправится в психоделическое путешествие под загадочным гибридом с громким названием Psilocybe Cubensis Hybrid TZ.
Да очень интересно что за стрейн и репчик почитать за него от порядочных рапторов

Можу затестити ваші грибочки:blind:
Приклади тріп-репортів в підписі.
Але якщо часові рамки відписання репортажу розширите до одного тижня.
Так як багато працюю - часу мало.

Можу затестити ваші грибочки:blind:
Приклади тріп-репортів в підписі.
Але якщо часові рамки відписання репортажу розширите до одного тижня.
Так як багато працюю - часу мало.
Записані, відпишіть мені в лс на форумі.

Назад
Зверху Знизу