☆ ЛИГА СКОРОСТИ ️ ☆ АМФ по[ 56 ] АЛЬФА [ 68 ] ШИШКИ [110 ]ЛУЧШИЕ ЦЕНЫ ОТПРАВКИ

Взяв тут вперше, отримав ТТН. Будемо дивитись, чи дійсно виявиться товар настільки хороший, яким він має бути з відгуків, можливо, будемо брати тут, бо люди хвалять аж надто сильно магазин 😁
Але оператор непоганий і завжди на звʼязку, це добре 👌

Останнє редагування:
Заказал фенчик, отправили не сразу, но качество мням 🤤

Взяв тут вперше, отримав ТТН. Будемо дивитись, чи дійсно виявиться товар настільки хороший, яким він має бути з відгуків, можливо, будемо брати тут, бо люди хвалять аж надто сильно магазин 😁
Але оператор непоганий і завжди на звʼязку, це добре 👌
Все шикарно, насправді. Прийшло досить швидко і товар вартує своїх грошей точно! Та що вже там, зазвичай продають це дорожче. Мені дуже заходить і я буду звертатись до магазину ще неодноразово і хочеться вірити, що він буде таким і надалі!

Магазин супер! Качество супер!Доставка со скоростью! Цена приятно мант.Админ вообще супер!!!!

Доброго всім настрою, тут мій відгук:
Замовили Амф (10гр.) у даного шопа. Все чудово, оператор проявив себе гарно та швидко відповідав, з оплатою також все пройшло чотко та приємно))) Замовили в 14:00 позавчора, сьогодні вже протестували, якість та стелс дуже порадували- це просто чудовий товар, як на мене та мого партнера по дегустації. Так ось: упаковка вакуумна під вакуумом зіп пакет з гігантським сухим каменем вага якого просто кайф! Запах саме той що дає тобі знати- то твій фен! Реально. Білий бро без зайвих включеннь (Дякую, молодці та так тримати!!!). Що по ціні- вона просто шик та відповідає зазначеній в прайсі шопу. Не можу поставити оцінку нижчу за мій висновок- буду брати в цьому магазині далі!

В мене були відносини з Лігою Швидкості і раніше. Не було ні яких проблем взагалі. Хлопці та дівчата я віддаю перевагу данному шопу з моменту перезапуску секти.
Файно дякую вам командо Ліги!!!

Почти весь этот уходящий год регулярно заказывала в данном шопе амф и каждый раз оставалась довольна сервисом и качеством покупки! Всегда быстрая отправка, все надежно упаковано и очень вежливое общение оператора с клиентом, меня даже с днем рождения поздравили приятным бонусом к весу❤️
Всем рекомендую данный шоп и с уверенностью могу сказать, что в новом году так же продолжу заказывать именно тут!❤️

Отправка осуществилась хоть и странным маршрутом но в течение часа с моменты оплаты )) прикольно , как будет известно о качестве отмаячу ;)

Назад
Зверху Знизу