• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

купил нольпятык снега

О ещё кто-то не спит
Повідомлення об'єднано автоматично:

А я на свою голову потянул дорогу СК от притона вахуи щас

О ещё кто-то не спит

IMG_5250.jpeg у меня после травки сон был что соль нахожу заложенную и нюхаю. Я не пробовал. Какой эффект у тебя от альфы?

О ещё кто-то не спит

Я 25 гр узяв ,іу легіона,в бонгстарі накупояв різних трубочок на 6 к,і ходу як чужий кум,їбло-кирпич,там став напас зробив,пішов там напас, Вбивати себе потрібно красиво,естетично))

Я 25 гр узяв ,іу легіона,в бонгстарі накупояв різних трубочок на 6 к,і ходу як чужий кум,їбло-кирпич,там став напас зробив,пішов там напас, Вбивати себе потрібно красиво,естетично))
Ти наче маєш досвід , 0.25 ставив вв вроді писав, я от дорогу як сірник довжиною а товщиною як корсар 1-2 взяв, спершу ніхуя не дало потім за хвилин 20 в процесі походу почало параноїти як пса. Я курив набагато більше через водний, лампу такого не було тіки хобот а тут параноїть дико потім настроює на якусь одну хуйню і водночас страшно і хочеться щоб це сталось шоб не зайобувало, але ніхуя звичайно ж нема, а в голові є, потім за години 4-5 захотів ще одну дорогу йобнути бо почуття відходів а воно сука стрьомно пізда пройшов 4 км поки все ж наважився а потім серце вилітає , чи то здається так. І відчуття наче оті всі ліфти в горлі комом. Я хз 😂
Від неї може серце зупинитись або задихнутись чи типу такого? Чи то загон чисто? Зараз насмілився прям чуть з водного дати то ніби чуть легше стало але тут вже типово для куріння хочеться ще але не хочеться шуміти 😂 я так помітив що нюхати це пізда жостко паяє, і весь негатив то коли понюхав. А я думав навпаки

Я хз , як таку хуйню під ск переборювати, коли на трезву або траву шарю шо це хуйня і майже не чути то під ск це піздєц. Коли десь на природі то всюди силуети і от-от шось нападе а як вдома то от-от хтось прийде, а як в сусідній кімнаті хтось ще є то взагалі жесть , і через стіну і дірки в стелі поробили шоб мене слухати 😂 я його рот єбав . І шарю що ніхуя не зміниш вже. А планував нюхнути і на ейфорії двигаться))

Ти наче маєш досвід , 0.25 ставив вв вроді писав, я от дорогу як сірник довжиною а товщиною як корсар 1-2 взяв, спершу ніхуя не дало потім за хвилин 20 в процесі походу почало параноїти як пса. Я курив набагато більше через водний, лампу такого не було тіки хобот а тут параноїть дико потім настроює на якусь одну хуйню і водночас страшно і хочеться щоб це сталось шоб не зайобувало, але ніхуя звичайно ж нема, а в голові є, потім за години 4-5 захотів ще одну дорогу йобнути бо почуття відходів а воно сука стрьомно пізда пройшов 4 км поки все ж наважився а потім серце вилітає , чи то здається так. І відчуття наче оті всі ліфти в горлі комом. Я хз 😂
Від неї може серце зупинитись або задихнутись чи типу такого? Чи то загон чисто? Зараз насмілився прям чуть з водного дати то ніби чуть легше стало але тут вже типово для куріння хочеться ще але не хочеться шуміти 😂 я так помітив що нюхати це пізда жостко паяє, і весь негатив то коли понюхав. А я думав навпаки
ого как ты еще телефон в руках держиш не паяет

Та ебать щас отпустило от нюх нюх, а так то меня телефон не слушался я наганял что это тел взломали и следят как обычно кучу программ наскачивал для проверки, ща покурил то уже получше но на гораздо меньшее время , минут 10 и либо ещё курнуть либо загоны идут и уже хуй решишься ещё покурить

Та ебать щас отпустило от нюх нюх, а так то меня телефон не слушался я наганял что это тел взломали и следят как обычно кучу программ наскачивал для проверки, ща покурил то уже получше но на гораздо меньшее время , минут 10 и либо ещё курнуть либо загоны идут и уже хуй решишься ещё покурить
ну оно логично, хотя бы перед юзкой оно немного жигой плавится/кипятится тем самым снижая вред и делает эффект слабее и короче

Я начал в 11 дня первую дорогу , пока пробовал тихо ещё догнаться по дому по рассыпал столько шо можно пособирать и день пиздоваться 😂 с 5ти грамм вьебал мож 0.2-.03 максимум, остальное порассырал вот шо осталось .IMG_20250326_050131.jpg Как эффект. Та поначалу до того как первый раз понюхал скуривал под чек за раз на похуях только хобот, и эйфория которую я первые разы не понимал что это, да впрочем и прямо сейчас так же но просто на нанюханное состояние лишь снимает запайку до пол часа

ну оно логично, хотя бы перед юзкой оно немного жигой плавится/кипятится тем самым снижая вред и делает эффект слабее и короче
Та я думал шо типа понюхать будет пиздато но просто по времени долго, а по факту 5 минут эйфории 10 лет замкнутости

Кароче стрикето добре говорил, современные соля по носу это слишком поплава большая

Главное шо неделю планировал как будет СК чутка нюхнуть и движевать целый день. А получилось шо как всегда дозировку как на курение взял первую и тупо дыбилюсь целый день , палюсь , и загоны отчасти реальны бо видно шо я как долбоеб хожу. А на голос как оно влияет нюхать это вообще пиздец, прям как у солевика ебаного голос из-за того шо все в горле стоит. Начитался боять шо норм альфа будет получше мета и т.д

Переглянути вкладення 85081 у меня после травки сон был что соль нахожу заложенную и нюхаю. Я не пробовал. Какой эффект у тебя от альфы?
Ой Друже. Мне бы сейчас бошечку. Дичь эту сразу закопал бы гдето и в бед трип нах от шш 😂 но к сожалению я на голяках и еле сотку вымутил чтобы доставку СК оплатить. Ща даже хз что делать ,опять неделя пропадет если не больше, а я ебать так запланировал на работу и для Стима чисто на работе поднюхиваться (слава богу не звонили сегодня на работу, сам спрошу сегодня если будет на завтра работа СК выкидываю и перемучаться нах.. СУКАА на четверг же планы ещё в командировку. Я его рот ебал

Еще сука нема зажигалки ,крч замутил такую шляпу буду по спичке подкуриваться по тяжке шобы до отходов не дойти, а днём потеряюсь куда-то на пару часов эту хуйню где-то скину и пойду шобы погулять отойти , как полностью пройдет проспаться и ебать его в рот

Еще сука нема зажигалки ,крч замутил такую шляпу буду по спичке подкуриваться по тяжке шобы до отходов не дойти, а днём потеряюсь куда-то на пару часов эту хуйню где-то скину и пойду шобы погулять отойти , как полностью пройдет проспаться и ебать его в рот
смотри чтоб не засекли как скидываешь

Обычный погуляй, потім забухай, і пробуй поспаткі, це буде саме правильно)

Короче походу щось путне з тою речовиною все-таки не вийде. Хочеш дуй а хочеш куй (нюхай?) все одно получиш хуй.

Обычный погуляй, потім забухай, і пробуй поспаткі, це буде саме правильно)
Погуляти гут а бухати то для мене ще гірше як ск Тай бабла німа

Короче походу щось путне з тою речовиною все-таки не вийде. Хочеш дуй а хочеш куй (нюхай?) все одно получиш хуй.

Погуляти гут а бухати то для мене ще гірше як ск Тай бабла німа
відложи десь той пакунок, шоб його не бачити ваще, тільки не забудь куда)

відложи десь той пакунок, шоб його не бачити ваще, тільки не забудь куда)
А взагалі скільки треба нюхнути щоб було чотко і норм по часу? А не так як в мене. Чи в тій речовині таке не передбачено

Я так поняв щоб ненавидіти ск і плюватися при одному слові як 50% форуму треба отаку хуйню відчути, а хто навчився почучуть і в кайф ті стали сольовиками

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу