Я федю 3 день марафонюО ещё кто-то не спит
Повідомлення об'єднано автоматично:
А я на свою голову потянул дорогу СК от притона вахуи щас
Я 25 гр узяв ,іу легіона,в бонгстарі накупояв різних трубочок на 6 к,і ходу як чужий кум,їбло-кирпич,там став напас зробив,пішов там напас, Вбивати себе потрібно красиво,естетично))О ещё кто-то не спит
А я на свою голову потянул дорогу СК от притона вахуи щас
Ти наче маєш досвід , 0.25 ставив вв вроді писав, я от дорогу як сірник довжиною а товщиною як корсар 1-2 взяв, спершу ніхуя не дало потім за хвилин 20 в процесі походу почало параноїти як пса. Я курив набагато більше через водний, лампу такого не було тіки хобот а тут параноїть дико потім настроює на якусь одну хуйню і водночас страшно і хочеться щоб це сталось шоб не зайобувало, але ніхуя звичайно ж нема, а в голові є, потім за години 4-5 захотів ще одну дорогу йобнути бо почуття відходів а воно сука стрьомно пізда пройшов 4 км поки все ж наважився а потім серце вилітає , чи то здається так. І відчуття наче оті всі ліфти в горлі комом. Я хзЯ 25 гр узяв ,іу легіона,в бонгстарі накупояв різних трубочок на 6 к,і ходу як чужий кум,їбло-кирпич,там став напас зробив,пішов там напас, Вбивати себе потрібно красиво,естетично))
ого как ты еще телефон в руках держиш не паяетТи наче маєш досвід , 0.25 ставив вв вроді писав, я от дорогу як сірник довжиною а товщиною як корсар 1-2 взяв, спершу ніхуя не дало потім за хвилин 20 в процесі походу почало параноїти як пса. Я курив набагато більше через водний, лампу такого не було тіки хобот а тут параноїть дико потім настроює на якусь одну хуйню і водночас страшно і хочеться щоб це сталось шоб не зайобувало, але ніхуя звичайно ж нема, а в голові є, потім за години 4-5 захотів ще одну дорогу йобнути бо почуття відходів а воно сука стрьомно пізда пройшов 4 км поки все ж наважився а потім серце вилітає , чи то здається так. І відчуття наче оті всі ліфти в горлі комом. Я хз
Від неї може серце зупинитись або задихнутись чи типу такого? Чи то загон чисто? Зараз насмілився прям чуть з водного дати то ніби чуть легше стало але тут вже типово для куріння хочеться ще але не хочеться шумітия так помітив що нюхати це пізда жостко паяє, і весь негатив то коли понюхав. А я думав навпаки
Та ебать щас отпустило от нюх нюх, а так то меня телефон не слушался я наганял что это тел взломали и следят как обычно кучу программ наскачивал для проверки, ща покурил то уже получше но на гораздо меньшее время , минут 10 и либо ещё курнуть либо загоны идут и уже хуй решишься ещё покуритього как ты еще телефон в руках держиш не паяет
ну оно логично, хотя бы перед юзкой оно немного жигой плавится/кипятится тем самым снижая вред и делает эффект слабее и корочеТа ебать щас отпустило от нюх нюх, а так то меня телефон не слушался я наганял что это тел взломали и следят как обычно кучу программ наскачивал для проверки, ща покурил то уже получше но на гораздо меньшее время , минут 10 и либо ещё курнуть либо загоны идут и уже хуй решишься ещё покурить
Я начал в 11 дня первую дорогу , пока пробовал тихо ещё догнаться по дому по рассыпал столько шо можно пособирать и день пиздоватьсяого как ты еще телефон в руках держиш не паяет
Та я думал шо типа понюхать будет пиздато но просто по времени долго, а по факту 5 минут эйфории 10 лет замкнутостину оно логично, хотя бы перед юзкой оно немного жигой плавится/кипятится тем самым снижая вред и делает эффект слабее и короче
Ой Друже. Мне бы сейчас бошечку. Дичь эту сразу закопал бы гдето и в бед трип нах от шшПереглянути вкладення 85081 у меня после травки сон был что соль нахожу заложенную и нюхаю. Я не пробовал. Какой эффект у тебя от альфы?
смотри чтоб не засекли как скидываешьЕще сука нема зажигалки ,крч замутил такую шляпу буду по спичке подкуриваться по тяжке шобы до отходов не дойти, а днём потеряюсь куда-то на пару часов эту хуйню где-то скину и пойду шобы погулять отойти , как полностью пройдет проспаться и ебать его в рот
Знаю,я ещё вчера думал скинуть но мысль эта не давала покоян и притащил отравусмотри чтоб не засекли как скидываешь
Погуляти гут а бухати то для мене ще гірше як ск Тай бабла німаОбычный погуляй, потім забухай, і пробуй поспаткі, це буде саме правильно)
відложи десь той пакунок, шоб його не бачити ваще, тільки не забудь куда)Короче походу щось путне з тою речовиною все-таки не вийде. Хочеш дуй а хочеш куй (нюхай?) все одно получиш хуй.
Погуляти гут а бухати то для мене ще гірше як ск Тай бабла німа
А взагалі скільки треба нюхнути щоб було чотко і норм по часу? А не так як в мене. Чи в тій речовині таке не передбаченовідложи десь той пакунок, шоб його не бачити ваще, тільки не забудь куда)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.