На Ялтах у Наташи.У кого можно купить кратом? Подскажите пожалуйста!
На Ялтах у Наташи.У кого можно купить кратом? Подскажите пожалуйста!
Якщо можна і мені скиньте магазин. Бо життя без кратому взагалі не цікавеще можна купити. я замовив свою останню сотку по старій ціні
звернись туди де завжди брав через тг, або можу скинути магаз
surikatik Не понял,как на тебя действует кратом шо ты не представляешь жизнь без него?!Якщо можна і мені скиньте магазин. Бо життя без кратому взагалі не цікаве
Від алкашки більше піздєца і смертей відбувається, а вони чай борять, дегани пизда!
сколько людей бизнес потеряли буквально за пару дней)) что с кратомом что тутКратом заборонили, кальян заборонили, що далі? Звісно кратом в кав'ярні це вже сюр, але як бути тим хто хоче полегшити абстиненцію від опіоїдів?
да, привет. естьУ кого можно купить кратом? Подскажите пожалуйста!
Та да, я в ахуї. Я зі своїми кальянами взагалі тепер іду нахуцсколько людей бизнес потеряли буквально за пару дней)) что с кратомом что тут
Кто хочет облегчить абстиненцию от опиоидов - ЗаМеСтИтЕлЬнАя ТеРаПиЯ. Метадон одно здоровье блять
Скинь машазще можна купити. я замовив свою останню сотку по старій ціні
звернись туди де завжди брав через тг, або можу скинути магаз
Напиши меніесли нужен кратом то напиши в лс
А що ж там цікавого в кратомі ?Якщо можна і мені скиньте магазин. Бо життя без кратому взагалі не цікаве
Йти в наркологічну лікарню капатисяКратом заборонили, кальян заборонили, що далі? Звісно кратом в кав'ярні це вже сюр, але як бути тим хто хоче полегшити абстиненцію від опіоїдів?
Сейчас - ничего интересного.А що ж там цікавого в кратомі ?
Писали, що він несмачний
Хотів спробувати, але читав, що він несмачний і прухи як такої не маєСейчас - ничего интересного.
Раньше когда он был ещё легален - доступная прущая опиуха, что на нулевой толер можно и передознуться.
Этим запретом отлично подъебали системных юзеров кратома, теперь часть из них точно пересела на более тяжелые опиаты.
Хотів спробувати, але читав, що він несмачний і прухи як такої не має
Ключевой секрет успеха - пить вместе с осадком. И если сорт толковой, то попрёт не хуже бупренорфина.Те кто пишут что прухи нет - это дети поноса, там надо соблюдать минимальные правила заварки, и брать правильный сорт, нихуя не понимают и пишут "ДА ВАЩЩИ НИ ПРЬОТ", не слушай этих альтернативно одарённых
Э багато варіків відпиши в особисті додам тебе в одну группуУ кого можно купить кратом? Подскажите пожалуйста!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.