SiriusWhite Гуру Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 5 882 Репутація 3 861 Вподобайки 7 872 Бали 3 340 02.01.25 #21 Borborigmo сказав(ла): Замовив я в цього магазину 5 флакончиків із мескаліном, через днів 10 спробую і відпишу Натисніть, щоб розгорнути... А в якій обстановці плануєш тріпувати? Просто хотілось на природі десь, а зараз така природа.. Вдома думаю не те, так як стимуляція буде
Borborigmo сказав(ла): Замовив я в цього магазину 5 флакончиків із мескаліном, через днів 10 спробую і відпишу Натисніть, щоб розгорнути... А в якій обстановці плануєш тріпувати? Просто хотілось на природі десь, а зараз така природа.. Вдома думаю не те, так як стимуляція буде
трікстер Посвященный Реєстрація 27.03.24 Повідомлення 743 Репутація 1 902 Вподобайки 1 549 Бали 874 02.01.25 #22 Jesus Christ сказав(ла): От этих у меня была рвота только один раз - когда я спайсом сверху закурил, этого не стоило делать. Натисніть, щоб розгорнути... Ну це підтверджує, що ти Ісус! Алілуя!!!
Jesus Christ сказав(ла): От этих у меня была рвота только один раз - когда я спайсом сверху закурил, этого не стоило делать. Натисніть, щоб розгорнути... Ну це підтверджує, що ти Ісус! Алілуя!!!
sahuru Гуру Реєстрація 20.04.24 Повідомлення 5 073 Репутація 6 142 Вподобайки 7 863 Бали 3 340 02.01.25 #23 SiriusWhite сказав(ла): А сколько раз пробовал? Повідомлення об'єднано автоматично: 02.01.25 Ждёмс Натисніть, щоб розгорнути... 1 в виде отвара из пюре .у меня больше не было достаточного количества сырья ...
SiriusWhite сказав(ла): А сколько раз пробовал? Повідомлення об'єднано автоматично: 02.01.25 Ждёмс Натисніть, щоб розгорнути... 1 в виде отвара из пюре .у меня больше не было достаточного количества сырья ...
Borborigmo Посвященный Реєстрація 31.03.24 Повідомлення 729 Репутація 862 Вподобайки 1 306 Бали 874 02.01.25 #24 SiriusWhite сказав(ла): А в якій обстановці плануєш тріпувати? Просто хотілось на природі десь, а зараз така природа.. Вдома думаю не те, так як стимуляція буде Натисніть, щоб розгорнути... на перший раз для проби, щоб зрозуміти що воно таке спробую вдома, не сказав би, мені гриби вдома нормально заходили
SiriusWhite сказав(ла): А в якій обстановці плануєш тріпувати? Просто хотілось на природі десь, а зараз така природа.. Вдома думаю не те, так як стимуляція буде Натисніть, щоб розгорнути... на перший раз для проби, щоб зрозуміти що воно таке спробую вдома, не сказав би, мені гриби вдома нормально заходили
SiriusWhite Гуру Реєстрація 28.03.24 Повідомлення 5 882 Репутація 3 861 Вподобайки 7 872 Бали 3 340 02.01.25 #25 Borborigmo сказав(ла): на перший раз для проби, щоб зрозуміти що воно таке спробую вдома, не сказав би, мені гриби вдома нормально заходили Натисніть, щоб розгорнути... Я вдома тільки з ДМТ люблю тріпувати. Під іншими психоделіками на природу тягне, або хоча б прогулятись на вулиці
Borborigmo сказав(ла): на перший раз для проби, щоб зрозуміти що воно таке спробую вдома, не сказав би, мені гриби вдома нормально заходили Натисніть, щоб розгорнути... Я вдома тільки з ДМТ люблю тріпувати. Під іншими психоделіками на природу тягне, або хоча б прогулятись на вулиці