LoneDeVlone
Гуру
Еще какая тем более дметНе пробовал, говорят вещь
Еще какая тем более дметНе пробовал, говорят вещь
та да я вон в 11 вчера амфа влупил ночью влупил и в обед нормальное состояние держит до этого моментаА еще на отходах можно кончиться![]()
Готовывечерком я активно флудом займусь и опять побежу
Готовьтесь
У меня мыслительные способности снижаются до уровня 3х леткиТа нормальный педрулин буст иногда можно посидеть поработать сутки за ноутом
У меня как то наоборот, полет мысли начинается. Я вот вчера репорт писал вообще заебок былоУ меня мыслительные способности снижаются до уровня 3х летки
Закупаемся нахуй та криптаПора закуповуватися шоколадом і какао. Ціна на сировину досягнула нового рекорду, вирісши за останні півтора року від 2055 до майже 9900 доларів за тону. Окрім загальних економічних чинників, вплинули шалені дощі в екваторіальній Африці, які змінилися нечуваною посухою.
Ще при ціні в 7000 доларів за тону європейські виробники шоколаду називали ситуацію "страхітливою" та прогнозували серйозне зменшення виробництва в світовому масштабі.
Можливо, незабаром навіть маленька натуральна чоколядка стане великою розкішшю...
Я вчора писав так, майже виграв, пару хвилин не хватилоДайте мне выиграть бля
Да хороший амф то что надо для флудата да я вон в 11 вчера амфа влупил ночью влупил и в обед нормальное состояние держит до этого момента
хоть сображаю под солями уже бы крутило тупило паяло перепаивало
я не поверил что после альфы 3 дня назад меня так амф напиздошил
Шоколад як нова валютаЗакупаемся нахуй та крипта
Мені не вигідноПора закуповуватися шоколадом і какао. Ціна на сировину досягнула нового рекорду, вирісши за останні півтора року від 2055 до майже 9900 доларів за тону. Окрім загальних економічних чинників, вплинули шалені дощі в екваторіальній Африці, які змінилися нечуваною посухою.
Ще при ціні в 7000 доларів за тону європейські виробники шоколаду називали ситуацію "страхітливою" та прогнозували серйозне зменшення виробництва в світовому масштабі.
Можливо, незабаром навіть маленька натуральна чоколядка стане великою розкішшю...
запасся наркозами ?
Я також солодкоїжкаМені не вигідно
Я сам його зжеру
Дуже люблю шоколад
Повідомлення об'єднано автоматично:
запасся наркозами ?
То проба, уже не осталосьМені не вигідно
Я сам його зжеру
Дуже люблю шоколад
Повідомлення об'єднано автоматично:
запасся наркозами ?
Вже намутив ?
Та то старая фоткаВже намутив ?
Мы когда-то кет с уколов выпаривалиТа то старая фотка
Где щас взять эти ампулы, скажи? Я б взялМы когда-то кет с уколов выпаривали
Я помню что от него очень легко становится
Кажется что щас взлетишь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.