лютий стоун
Посвященный
жизнь малина жизнь клубника
мы люди болееидите работайте
Хороша, коли куриш не спішаНу а что поделаешь такая жизнь
а если надо дунуть очень резкоХороша, коли куриш не спіша
Ахаха за что?))Rogash Я ТЕБЯ ЛЮБЛЮ
Страдает горлоа если надо дунуть очень резко
Щось бачив, що Рогаш кинув НуклеонаТа була історія ще до падіння форуму, восени здається, рогаш перестав заходити на форум, а нуклеон створив тема що він помер від передозуваня.
Рогаш аж на форум зайшов
Потім в чаті форуму коли ресурс лежав він знову його хоронив
Да, было дела. На амф кинул, но потом отдал)Щось бачив, що Рогаш кинув Нуклеона
То что в чате хоронил я не знал.Та була історія ще до падіння форуму, восени здається, рогаш перестав заходити на форум, а нуклеон створив тема що він помер від передозуваня.
Рогаш аж на форум зайшов
Потім в чаті форуму коли ресурс лежав він знову його хоронив
Що так сильно ламало, що переступив через совість, щоб кинути ?Да, было дела. На амф кинул, но потом отдал)
А когда нуклеон написал что я умер от передозировке мефом по приколу, дарксеид звонил в мой дом как то узнавал и админ форума в тг мне написал)
То что в чате хоронил я не знал.
Нет. Просто юзнул и стало на все пофиг и еще не хотел заморачиваться идти клад ему делать. Плюс тогда с форума удалился и типа было все равно или забанят.Що так ламало, що переступив через совість, щоб кинути ?
Не впевнений - не обіцяйНет. Просто юзнул и стало на все пофиг и еще не хотел заморачиваться идти клад ему делать. Плюс тогда с форума удалился и типа было все равно или забанят.
Ну я его клад забрал и поделить надо было. Под феном совсем другое состояние сознания и другие решенияНе впевнений - не обіцяй
Ну я его клад забрал и поделить надо было. Под феном совсем другое состояние сознания и другие решения
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.