Мокрий вони гаразд їсти)) Але там наче підсилювач смаку, не дуже кориснону да, не нужно изобретать велосипед. Мои любят разнообразие мокрого, а сухой Роял Канин 33
Мокрий вони гаразд їсти)) Але там наче підсилювач смаку, не дуже кориснону да, не нужно изобретать велосипед. Мои любят разнообразие мокрого, а сухой Роял Канин 33
Ну го)Чи давайте так: 9500 - один переможець, 10000 - другий. Щоби не чекати
Потім вигадаю щось цікавенькеНу го)
Мои 4 лапы для стерилизованых сухой, и мокрый не хуже фрискис(вискас феликс китекат)ну да, не нужно изобретать велосипед. Мои любят разнообразие мокрого, а сухой Роял Канин 33
мой шо Роял шо Клуб4лапы и прочие сухие тупо игнорит...Мокрий вони гаразд їсти)) Але там наче підсилювач смаку, не дуже корисно
Не знаю, вона є і можна розвивати, так думаюда, только у когото она хорошая а у кого то она слабовата)
Ну давай посмотрим какая у тебя сила воли. Давай с завтрашнего дня ты не будешь употреблять никаких ПАВ. Даже если болит что-то, будешь терпеть и вырабатывать силу воли))Не знаю, вона є і можна розвивати, так думаю
Свободи волі нема, то хоч силу волі розвивати требаНу давай посмотрим какая у тебя сила воли. Давай с завтрашнего дня ты не будешь употреблять никаких ПАВ. Даже если болит что-то, будешь терпеть и вырабатывать силу воли))
Жорстко, я так декілька разів із цукром боровся. На місяць інколи вистачало, інколи на два, але результат був постійна поразка.Давай с завтрашнего дня ты не будешь употреблять никаких ПАВ.
За свободу і за волю приходиться боротись.Свободи волі нема, то хоч силу волі розвивати треба
А в мене якесь погане відношення до свободиЗа свободу і за волю приходиться боротись.
Крім бажання має ще бути мотивація, так легше.Жорстко, я так декілька разів із цукром боровся. На місяць інколи вистачало, інколи на два, але результат був постійна поразка.
А що таке мотивація? Де вона знаходиться? Он курці бачать фотографії легень на пачках, знають щодо хвороб пов'язаних із курінням. Хіба це не мотивація не палити? Я й сам знав, розумів, та палив, зневажаючи себе за цю звичку.Крім бажання має ще бути мотивація, так легше.
Все що ми робимо чи не робимо має тільки один кінецьА що таке мотивація? Де вона знаходиться? Он курці бачать фотографії легень на пачках, знають щодо хвороб пов'язаних із курінням. Хіба це не мотивація не палити? Я й сам знав, розумів, та палив, зневажаючи себе за цю звичку.
На пачках то херня, як побачиш свої легені тоді може тебе це вмотивує.А що таке мотивація? Де вона знаходиться? Он курці бачать фотографії легень на пачках, знають щодо хвороб пов'язаних із курінням. Хіба це не мотивація не палити? Я й сам знав, розумів, та палив, зневажаючи себе за цю звичку.
Ми ж цього не знаємо точно. Ми можемо вірити у свободу волі. Можемо вірити у тотальний детермінізм. Але ж це буде лише віра. В мене були обидва періоди, та обидва варіанти здаються якимись мееее. Вірити у свободу волі, мені здається, трохи краще.Все що ми робимо чи не робимо має тільки один кінець
- А повія Сніжана,казало що в неї було два кінця)) чи в ній)))Все що ми робимо чи не робимо має тільки один кінець
Та вже нема сил!За свободу і за волю приходиться боротись.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.