Маєш шанс, десь в 12 оновлю конкурс)доброго)) все отлично )) отхожу от марафона))) покурить бы шишек и ваще было бы замечательно
ДоброеВсем привет и доброе утро)) , я тоже только проснулся
конкурс 15-минутку?Маєш шанс, десь в 12 оновлю конкурс)
у меня уже как неделю нету дождя)Ну й дощик. Тільки но сварились, що спека, а тепер і на вулицю не вийдеш
20-ти. Як показує практика, 15 хвилинки без активності завершуються ну дуже швидко. Вчора слідкував за сусідньою темою і щось мене на сміх розвезло))конкурс 15-минутку?
у тип топа?)20-ти. Як показує практика, 15 хвилинки без активності завершуються ну дуже швидко. Вчора слідкував за сусідньою темою і щось мене на сміх розвезло))
Типу. Тож все має бути зваженоу тип топа?)
согласен с тобой)Типу. Тож все має бути зважено
морґен, все перспективно)Доброго ранку, хлопці й дівчата! Як ваші справи?)
Это смотря когда как, и 15 минутки бывали по 2 суток.Типу. Тож все має бути зважено
сьогодні хтось на вечір обнюхається і буде чатувати 100%Это смотря когда как, и 15 минутки бывали по 2 суток.
Були, але зараз чомусь актив періодично падає. Бачив, вчора адмін був у мережі, це шокЭто смотря когда как, и 15 минутки бывали по 2 суток.
точно не я, я накурюсь сегодня, OG Kush. Сорт мне хорошо знаеом, так что буду оценивать мастерство гроверасьогодні хтось на вечір обнюхається і буде чатувати 100%
OG KUSH це класіка, подобається дужеточно не я, я накурюсь сегодня, OG Kush. Сорт мне хорошо знаеом, так что буду оценивать мастерство гровера
мне тоже,миорелаксант, обезболка, без тупежа и завтыковOG KUSH це класіка, подобається дуже
Тут почти всегда такой естьсьогодні хтось на вечір обнюхається і буде чатувати 100%
Его зовут КТо то)Тут почти всегда такой есть
Армагедонн?Его зовут КТо то)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.