ЯК йдеш, то колись да дойдешНу я ебу как дойти
ЯК йдеш, то колись да дойдешНу я ебу как дойти
Базовано, сьогодні вже всі будемо на фініші стоятиЯК йдеш, то колись да дойдеш
Сьогодні хтось отримає приємну несподіванкуБазовано, сьогодні вже всі будемо на фініші стояти
А що б ти обрав з наявних речовин?Сьогодні хтось отримає приємну несподіванку
Кетамін або мдмаА що б ти обрав з наявних речовин?
Всі так хайплять той кетамін що аж сам зацікавивсяКетамін або мдма
в душе, где, я в прошлом году летом была в Одессе и даже там не купалась, не рискнула после прорыва дамбы Каховской ГЭСА где ж купацца...
а я минулоріч на оболні з головою плавав усе літо і тьху тьху, тільки трохи полисів, але то вже із віком пов'язанев душе, где, я в прошлом году летом была в Одессе и даже там не купалась, не рискнула после прорыва дамбы Каховской ГЭС
я даже ножки не мочилаЯ купался на Труханове в прошлом году символичнски
Доброе утро
ты что, тоже с оболони или ты на Вербном, как все турысты?)а я минулоріч на оболні з головою плавав усе літо і тьху тьху, тільки трохи полисів, але то вже із віком пов'язане
Я на Мінській жив біля тієї церкви недобудованої що на Дніпро дивиться, та там й купавсі. Озера я не дуже полюбляю.я даже ножки не мочила
Повідомлення об'єднано автоматично:
ты что, тоже с оболони или ты на Вербном, как все турысты?)
ну, я недалеко от кинотеатра "Братислава" обитаю, но один хрен, не купаюсь не в Днепре, не в Вербном озере. Хотя помню, в свои 18 переплывала Днепр как раз там, где та церковь туда-назад с паузой в минутуЯ на Мінській жив біля тієї церкви недобудованої що на Дніпро дивиться, та там й купавсі. Озера я не дуже полюбляю.
З днем світла нас усіх!!!Добрий ранок Українці!!!
ДобрийДобрий ранок Українці!!!
УухууЗ днем світла нас усіх!!!
Хтось писав, що не зайшов кет. Я не пробував ще. Мені він цікавий в 3 планах - терапія, кайф, обезболВсі так хайплять той кетамін що аж сам зацікавився
Наче ж не таке складне втілення мріїЯ лет 5 на море не был
А в прошлом году голым на труханове по приколу))
Повідомлення об'єднано автоматично:
У меня вообще теперь мечта увидеть море…
Не то, чтобы покупаться даже
Вдохнуть
АнриалНаче ж не таке складне втілення мрії
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.