фу фу) зачем об этом сюда писать?)хто зараз на роботі зайшов до туалету продрочунькати та паралельно й у чат вирішив відписати. скільки тут таких?
щоб люди знали що не тільки вони таке роблять, а з цим легше жити)фу фу) зачем об этом сюда писать?)
Що значить що не тільки вони таке роблять? Ти теж значить таке робиш!!!щоб люди знали що не тільки вони таке роблять, а з цим легше жити)
Ні, я зараз не працюю) Колись робив та не соромився цього, але помічав людей які одразу очі опускають... Хочеться позбутися такого табуюванняЩо значить що не тільки вони таке роблять? Ти теж значить таке робиш!!!
Я так зрозумів що ти хотів похвастатися !![]()
Фу -фу -фу, не кажи тут більше такого. А то загонять тебе чи як там зараз кажуть захейтять, і будеш як Нукліон.Ні, я зараз не працюю) Колись робив та не соромився цього, але помічав людей які одразу очі опускають... Хочеться позбутися такого табуювання
главное не дать повода)Фу -фу -фу, не кажи тут більше такого. А то загонять тебе чи як там зараз кажуть захейтять, і будеш як Нукліон.
Так сам же аж напрашивается!главное не дать повода)
значит требует этого)Так сам же аж напрашивается!
Не від нас залежитьне може, а педалі у підлогу та газуймо, тут справи на 2-3 години
модет)А модет быть я выиграю.
Все може бутиА модет быть я выиграю.
Захожу в туалет и всегда что-то читаю на форуме))хто зараз на роботі зайшов до туалету продрочунькати та паралельно й у чат вирішив відписати. скільки тут таких?
хай)Всем хай
ПриветВсем хай
Хай літраВсем хай
палитра)Хай літра
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.