Толерантність підвищилася. Або Ти вагітнийв мене під час довготривалого вживання трави, з'явилася звичка міксувати солоне+жир та солодке; поодинці не торкає, а от коли береш шоколадку та на неї сир нарізаєш, ооооо
так, але з твоєю активністю вона мініатюрна та тендітнаТо есть вероятность что я бабок подниму тут
вероятность у тебя на минималкахТо есть вероятность что я бабок подниму тут
Ничего страшного)вероятность у тебя на минималках
В щтафбат не попаду, но пиздюлей хороших получу и штраф нихуевый.да, дальше Львовской области не рекомендую, а то если не успеешь вернуться, в штрафбат попадёшь
бля у меня есть тг кругляши как я устраивался сапом в базу в 4 часа ночи глаза унюханные и укуреные как у снупдога и наваливаю шо больше по сути выбирать им не из когоя ни разу не переслушивпла свои голосовые, записанные в упоротом состоянии.
Повідомлення об'єднано автоматично:
а ты думал про какую я шишку говорю))))
8200 брате, долучайся, ще меньше 700когда запустят?
спасибо, а флудилка сейчас роботает еще никто не победил?8200 брате, долучайся, ще меньше 700
работает)спасибо, а флудилка сейчас роботает еще никто не победил?
прокрут працює, відбудеться після 8200 повідомлень, а щоб твоє повідомлення протрималося більше 15 хвилин, це не працює наразіспасибо, а флудилка сейчас роботает еще никто не победил?
понял, спасибо за информациипрокрут працює, відбудеться після 8200 повідомлень, а щоб твоє повідомлення протрималося більше 15 хвилин, це не працює наразі
Бля не 15 а 16. И это большая разница))прокрут працює, відбудеться після 8200 повідомлень, а щоб твоє повідомлення протрималося більше 15 хвилин, це не працює наразі
не 15 а 16
так 16 це більше 15) чи 16 також було мало?більше 15 хвилин
так зараз там написано більше жирним текстом та підкресленоМне кажется что меня проигнорировали, и нечестно не защитали мне победу. Условия конкурса пишутся всегда обычно на первой странице в первом посте. И там четко написано 15 минут.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.