HAPoWERvTORBE
Гуру
да уже дошло бро))Буде прокрут на 8200
да уже дошло бро))Буде прокрут на 8200
да уже дошло бро))
чуть чуть немного)Якихось 700+ смс
підтримаю тебе, брате, покі всі інші кавою, певно, підзаряджаються, або десь на п'ятничних мітапах думають про самогубствочуть чуть немного)
я прям щас пью кофе с вершками сухими)підтримаю тебе, брате, покі всі інші кавою, певно, підзаряджаються, або десь на п'ятничних мітапах думають про самогубство
каааайф! з шоколадкою?я прям щас пью кофе с вершками сухими)
нее нема шоколадки к сожелени.ю)каааайф! з шоколадкою?
Да може сьогодні і будеБуде прокрут на 8200
я тоже не прочь, но мне раз в три дня собаку выгуливать надо, когда свекровь на работе.Хочу в Карпаты на пару дней
нормально выспалась и горло першит после вчерашнего покура шш, потому и мысли такие посещают, про горловой миньет как лекарство от недугати сьогодні надхорні
та скотобаза, я в их рулях не участвую, вообще дно магаз, когда владелец наебыевает всех и вся.Доброе, заслал мне база шишек, с недовесом по итоге, я в вахуе с этих ребят
shit_paradise
Киевлянам от КМДА доплата 10к за месяц в учебке, но это тоже не сильно решает вопрос, мультикам надо натовский брать, это уже треть зп и хцеву гору того, что не покупают цивильные, типа сетки антимоскитные тактические и до ебени матери средств от мошек, комаров, наколенники НАТОвские, короче на сиги и по мелочи чисто остаётся. Одни убыткиЕщё б зарплату норм платили, было заебись. Тех 20к хуй да нихуя.
не може, а педалі у підлогу та газуймо, тут справи на 2-3 годиниДа може сьогодні і буде
газуй - не газуй, свет потушат, пишем - хуйне може, а педалі у підлогу та газуймо, тут справи на 2-3 години
та блін... що думаєш взимку робити якщо ще підроз'їбуть інфраструктуру та світло буде 3 години щодня? Не розглядаєш варіантів закордонних?газуй - не газуй, свет потушат, пишем - хуй
Вообще я очень хочу в Киев заехать, но у меня возможно будет свободное время от обеда завтра до утра понедельника, то есть полтора дня, которые только дорога займет. Так что либо рядышком на природу, либо во Львове по месту.я тоже не прочь, но мне раз в три дня собаку выгуливать надо, когда свекровь на работе
а який у тебе топ ніштяк до кави?нее нема шоколадки к сожелени.ю)
Заварноеа який у тебе топ ніштяк до кави?
Ложка цукру, раджуа який у тебе топ ніштяк до кави?
не могу рассмотреть, у меня животные и не только свои, и родители не молодые, экофло за 80 кусков куплюта блін... що думаєш взимку робити якщо ще підроз'їбуть інфраструктуру та світло буде 3 години щодня? Не розглядаєш варіантів закордонних?
в мене під час довготривалого вживання трави, з'явилася звичка міксувати солоне+жир та солодке; поодинці не торкає, а от коли береш шоколадку та на неї сир нарізаєш, оооооЛожка цукру, раджу
я 3 ложки сахара 3 ложки сухих сливок))Ложка цукру, раджу
да, дальше Львовской области не рекомендую, а то если не успеешь вернуться, в штрафбат попадёшьВообще я очень хочу в Киев заехать, но у меня возможно будет свободное время от обеда завтра до утра понедельника, то есть полтора дня, которые только дорога займет. Так что либо рядышком на природу, либо во Львове по месту.
ой, я и по трезвяне люблю такие комбов мене під час довготривалого вживання трави, з'явилася звичка міксувати солоне+жир та солодке; поодинці не торкає, а от коли береш шоколадку та на неї сир нарізаєш, ооооо
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.