Не видел тожеПацыки кто шарит в авроре продаются веса граммовые чи не?
Не видел тожеПацыки кто шарит в авроре продаются веса граммовые чи не?
Еще в других магазинах обязательно будут, вон тип топ говорил что будут. Главное побольше сообщений иметь и аватарку себе сделай))Щось невесело ((
Есть, фиксирую сообщенияВроде поставил, проверьте или все правильно работает)
А що мені робити аби я заслужив банер?Есть, фиксирую сообщения
бля а де ж их купить по быстромуНе бачив ніколи
Хз, там столько всего, должна быть наверное.Пацыки кто шарит в авроре продаются веса граммовые чи не?
Розетка на след день привезетбля а де ж их купить по быстрому
Епіцентр наприклад або в якомусь переході де роблять ключі, є такі місця де батарейки продають і годинникибля а де ж их купить по быстрому
Писати тріпи, корисні статі, спілкуватись не лише у флуділках, бути всюди, мати друзів)А що мені робити аби я заслужив банер?
ДякуюПисати тріпи, корисні статі, спілкуватись не лише у флуділках, бути всюди, мати друзів)
Ави точно бракує
Оце уделав взвзахАви точно бракує
Ну а шо, без неї ніби навіть ідентифікувати складніше. Я багатьох пам'ятаю лише завдяки авіОце уделав взвзах
пока еще не, надо сходить клад забрать на падике у меня впервые за все время такой клад внутри парадногоХз, там столько всего, должна быть наверное.
А ты кстати дальше трипуешь амфом?)
далековато петлять, раньше я помню покупал в червоном маркете но это было лет 5 назадЕпіцентр наприклад або в якомусь переході де роблять ключі, є такі місця де батарейки продають і годинники
твой ник ассоциируется с плохой едой)))На какие вещества?
Повідомлення об'єднано автоматично:
И все?
Ну ну секси бой 6699твой ник ассоциируется с плохой едой)))
Я взагалі маю сумніви чи хочу я продовжити користуватись форумом. Тому що мені вже якось стало нецікаво все це з нуля. В день коли отримав звання "Сенсей" за 4 місяці з реєстрації, форум зламався.Ави точно бракує
міша давай по новойЯ взагалі маю сумніви чи хочу я продовжити користуватись форумом. Тому що мені вже якось стало нецікаво все це з нуля. В день коли отримав звання "Сенсей" за 4 місяці з реєстрації, форум зламався.
Просто я звернув увагу на те, що тут ніхто нікого не знає, нові нікнейми. Вже немає того вайбу секти як була.. Дуже прикро
міша давай по новойЯ взагалі маю сумніви чи хочу я продовжити користуватись форумом. Тому що мені вже якось стало нецікаво все це з нуля. В день коли отримав звання "Сенсей" за 4 місяці з реєстрації, форум зламався.
Просто я звернув увагу на те, що тут ніхто нікого не знає, нові нікнейми. Вже немає того вайбу секти як була.. Дуже прикро
ну так надо возродить)Я взагалі маю сумніви чи хочу я продовжити користуватись форумом. Тому що мені вже якось стало нецікаво все це з нуля. В день коли отримав звання "Сенсей" за 4 місяці з реєстрації, форум зламався.
Потрібен час. Як би там не було, більше актива ніж тут не бачив ніде більше.Я взагалі маю сумніви чи хочу я продовжити користуватись форумом. Тому що мені вже якось стало нецікаво все це з нуля. В день коли отримав звання "Сенсей" за 4 місяці з реєстрації, форум зламався.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.