Поки ні. Але, думаю, скоро конкурси поновляться20ти хвилинка дійсна?
Поки ні. Але, думаю, скоро конкурси поновляться20ти хвилинка дійсна?
Хороша новина!Поки ні. Але, думаю, скоро конкурси поновляться
Треба було вчора, там зорепад був) я ходив дивитисьГоловне, щоб босс був розуміючий. Не всі ж з першої години життя вміють ходити)
А так, дивлюсь, наче справляєшся. Це круто, красунчик)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Добре! Сьогодні планую вийти на зорі подивитись. Як сам?
Сьогодні наче теж, хоча вчора був пік. Але мене вирубилоТреба було вчора, там зорепад був) я ходив дивитись
Сьогодні наче теж, хоча вчора був пік. Але мене вирубило
Да, я почитав. Гном каже до 24гоСьогодні наче теж, хоча вчора був пік. Але мене вирубило
Сподіваюсь щось побачу))Так з 11 по 13 серпня
Сам років 5 вже не спостерігавСподіваюсь щось побачу))
Давно вже так не робив
и откроются новые кое гдеПоки ні. Але, думаю, скоро конкурси поновляться
Доброго , у мене все просто прекрасно , думаю це через те що сьогодні о 18:00 мені вже приїде мій вейп))) Радості повні штани ) А як у вас справи?Доброго ранку, хлопці і дівчата!
Як справи?
Вейпи цікава штука, якщо там справді THC) напишеш як воно)Доброго , у мене все просто прекрасно , думаю це через те що сьогодні о 18:00 мені вже приїде мій вейп))) Радості повні штани ) А як у вас справи?
Круто. Вейп справді з ТГК , магазин фігню не продає. Попробую , напишу тріп репортВейпи цікава штука, якщо там справді THC) напишеш як воно)
В мене теж файно. Все таки сходив вчора на персеіди. Як дитина радів, побачивши, як яскравий залишок комети розрізав клаптик неба навпіл. Скучив за цим...)
Доброго ранкуДоброго ранку, хлопці і дівчата!
Як справи?
Чудово! Насправді так приємно, коли кожен ранок заходиш на форум і бачиш постояльців. Типу своє лігво таке)Доброго ранку
як вы там?))
мы не погано
доброе утроДоброго ранку, хлопці і дівчата!
Як справи?
а я не как не могу застать)Сьогодні наче теж, хоча вчора був пік. Але мене вирубило
Доброго!доброе утро
Головне щоб хмари не заважали. А так з 22:00-23:00 видно доволі чіткоа я не как не могу застать)
ну я выходил курить часов в 22 и нечего не видел кроме звёздДоброго!
Головне щоб хмари не заважали. А так з 22:00-23:00 видно доволі чітко
Привіт!Доброго ранку, хлопці і дівчата!
Як справи?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.