Доброго, як справи?Доброго ранку, хлопці і дівчата!
Доброго, як справи?Доброго ранку, хлопці і дівчата!
Головне, щоб босс був розуміючий. Не всі ж з першої години життя вміють ходити)Ты знаешь по началу чуть терялся,много текста,все пишут.Не жданчик что столько внимание к тебе сразу.и сиди соберай это все в кучу вот это прикольно,как пазл))
Добре! Сьогодні планую вийти на зорі подивитись. Як сам?Доброго, як справи?
могёт)Головне, щоб босс був розуміючий. Не всі ж з першої години життя вміють ходити)
А так, дивлюсь, наче справляєшся. Це круто, красунчик)
Прекрасно , чекаю поки приїде: ТГК вейп , 1г амф , 5г ШШ) жду не дождусьГоловне, щоб босс був розуміючий. Не всі ж з першої години життя вміють ходити)
А так, дивлюсь, наче справляєшся. Це круто, красунчик)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Добре! Сьогодні планую вийти на зорі подивитись. Як сам?
привітДоброго ранку, хлопці і дівчата!
А где ты тгк вейп выбил? Это проба?Прекрасно , чекаю поки приїде: ТГК вейп , 1г амф , 5г ШШ) жду не дождусь
О, тгк ручка це тєма. Я свою вже скуривПрекрасно , чекаю поки приїде: ТГК вейп , 1г амф , 5г ШШ) жду не дождусь
Так , знаю що тєма. Ніколи не доводилося куштувати. Але в найближчому часі з'явиться така нагода)О, тгк ручка це тєма. Я свою вже скурив
Крутий фон у тебе. Люблю берсерк)Так , знаю що тєма. Ніколи не доводилося куштувати. Але в найближчому часі з'явиться така нагода)
Дякую , я також до нього не байдужий)Крутий фон у тебе. Люблю берсерк)
Добрий)Доброго ранку, хлопці і дівчата!
1000 + повідомлень нібиДрузі , підскажіть будь ласка. Що потрібно для того щоб стати "Посвященный"?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я десь читав ,але вже забув
У мене 1400 вже)1000 + повідомлень ніби
Скоріше за всеМоже 1000 лайків? Вже позабулося трошки
Зара допоможемоСкоріше за все
В тебе реєстрація 09.07, може це також якось впливає?У мене 1400 вже)
СумніваюсьВ тебе реєстрація 09.07, може це також якось впливає?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.