shit_paradise
Гуру
я понимаю, просто у каждого своёвосприятие кетамина))) главное, что распробовалну я говорю как есть_) под шишку очень похоже)
я понимаю, просто у каждого своёвосприятие кетамина))) главное, что распробовалну я говорю как есть_) под шишку очень похоже)
ну да))я понимаю, просто у каждого своёвосприятие кетамина))) главное, что распробовал
Дякую!! Гарно доповнив) буде репка закину)бро дополнил как смог) https://labrc.name/threads/vidguki-trip-reporti-pobazhannja.124/page-6#post-253753
Повідомлення об'єднано автоматично:
ты многое потерял)) попробуй не пожалеешь
да надо просто вникнуть)Дякую!! Гарно доповнив) буде репка закину)
Поки читав зрівняв ефект від прослуховування музики з маріхуаною, наче схоже
Всім на кетамінотерапію!!!!да надо просто вникнуть)
всем всем)))Всім на кетамінотерапію!!!!
ну да, но иногда это и хорошо, можно трипануть вечерком, лечь спать и утром быть как ни в чём не бываловсем всем)))
жаль что только время действие не долго)
Будеш спати, як кіньну да, но иногда это и хорошо, можно трипануть вечерком, лечь спать и утром быть как ни в чём не бывало
как конь, после наркозаБудеш спати, як кінь
провів розмову на життєво важливу тему, отримав інформацію, тепер треба опрацювувати їїа що це ти питанням на питання ?)
а ти ?
я зварив коспот, і знову поставив. смородинно-аґрусовийпровів розмову на життєво важливу тему, отримав інформацію, тепер треба опрацювувати її
вот именно так у меня и было) сплю как убитый)) утром еле еле заставил себя встать)ну да, но иногда это и хорошо, можно трипануть вечерком, лечь спать и утром быть как ни в чём не бывало
ну как после пьянки))вот именно так у меня и было) сплю как убитый)) утром еле еле заставил себя встать)
Крапля нікотину вбиває, а кет ніВо время секса встречаются два вида женщин: первые ведут себя так, как будто сейчас умрут, а вторые - как будто умерли вчера.
как конь, после наркоза
Shit_paradise точно на призовея зварив коспот, і знову поставив. смородинно-аґрусовий
то ви ще тут не розібрались з пизером по анекдотам ?
Після чого ?Будеш спати, як кінь
Норм)))Shit_paradise точно на призове
Інший може виграти, якщо 100 анекдотів до завтра напише))
Завтра настає сьогодніShit_paradise точно на призове
Ну сісти штампувати під копіпаст можна) і 100 до завтра не багатоShit_paradise точно на призове
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.