Ещё чуть чутьДоброй ранок, хлопці й дівчата! Як ваші справи? Бачу, вночі трішки попрацювали, все ближче до прокруту)
Ещё чуть чутьДоброй ранок, хлопці й дівчата! Як ваші справи? Бачу, вночі трішки попрацювали, все ближче до прокруту)
добрий, сьогодні, певно, всі на шашликах, або відходять від вчорашнього покуруДоброй ранок, хлопці й дівчата! Як ваші справи? Бачу, вночі трішки попрацювали, все ближче до прокруту)
До завтра встигнемо. В мене теж купа справ, але про улюблений форум не забуваю)Ещё чуть чуть
бывает и громче)Тихо тут как то
Без гаджетів як без рук. Знайома навіть генератор собі замовила. Можливо, зимою і знадобиться, але сподіваюсь, що нісьогодні до 15 ніби світло не відключають нікому, тож свято
Так) якби ще було 2 людини на 1000 серед переможцівДоброй ранок, хлопці й дівчата! Як ваші справи? Бачу, вночі трішки попрацювали, все ближче до прокруту)
чи є передчуття що саме ти переможеш?Так) якби ще було 2 людини на 1000 серед переможців
Ми були би дуже раді
ты шо мистер Пропер веселише прибирати в двыче швыдчеТак) якби ще було 2 людини на 1000 серед переможців
Ми були би дуже раді
Переможе той, кому більше всього треба, це аксіомачи є передчуття що саме ти переможеш?
есть предчувствие как хочеться какать очень)чи є передчуття що саме ти переможеш?
я б з кишківником не жартував у будь якому випадку))есть предчувствие как хочеться какать очень)
пошел тогда на дальнячек)я б з кишківником не жартував у будь якому випадку))
Нарот) пирвет)Привет,народ)
Не плохо было бы кому-то с утреца дать наРот))Нарот) пирвет)
ПрацюємоДоброй ранок, хлопці й дівчата! Як ваші справи? Бачу, вночі трішки попрацювали, все ближче до прокруту)
ПириветНарот) пирвет)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.