А що там прокрут буде?Ебать до 6200 далеко ещё..
Ну типо 1 победитель будетА що там прокрут буде?
Попередній — призи видали і тему видалили. Весь підрахунок тепер тільки з цієї теми. Чекаємо 6,2к, далі прокрут, потім 15 хвилинка і флуд на 2 переможця.Проект робиться від попереднього чи від початку теми?
мав написати прокрут - чи крутиш ті повідомлення, які почались від попереднього прокруту тут чи з початку теми)Попередній — призи видали і тему видалили. Весь підрахунок тепер тільки з цієї теми. Чекаємо 6,2к, далі прокрут, потім 15 хвилинка і флуд на 2 переможця.
Від 5,2 к до 6,2 кмав написати прокрут - чи крутиш ті повідомлення, які почались від попереднього прокруту тут чи з початку теми)
вместо бутрика яичница с беконом была. Ибо света нет и тостер не включитьА шо за бутрик
Приятного аппетита, я сегодня тоже шото похаваю)вместо бутрика яичница с беконом была. Ибо света нет и тостер не включить
я утро с наркоты никогда не начинала, сначала мыльно-рыльные и завтракПриятного аппетита, я сегодня тоже шото похаваю)
Правильно повинно, я теж так в основному) виключення це десь раз два на місяць можна пуститись берегая утро с наркоты никогда не начинала, сначала мыльно-рыльные и завтрак
Так я ж тоже мыльное рыльное сделал) ну и решил релакс поймать на неопределенное времяя утро с наркоты никогда не начинала, сначала мыльно-рыльные и завтрак
я как-то себя приучила к тому, чтобы не юзать с утра натощак, потому что грохнуть желудок и поджелудку так можно.Правильно повинно, я теж так в основному) виключення це десь раз два на місяць можна пуститись берега
Ну да можнотак что, устроим шума ?)
Погнали, добьем до 6 200Ну да можно
Шо делаешь сегодняПогнали, добьем до 6 200
Работаю, потом на бокс а после на плаванье) а ты ?Шо делаешь сегодня
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.