жестьТолерантность бро)
Я на шипот ездил 5 дней в подряд хавал Лсд.
На 3 день уже как к себе домой ходил![]()

жестьТолерантность бро)
Я на шипот ездил 5 дней в подряд хавал Лсд.
На 3 день уже как к себе домой ходил![]()
Не близко...Та да далеко
Справу кажешВоювати і до них не хочеться за інтереси буржуазії. От би з півроку набратись досвіду на війні з москалями, а потім зїбатись в СЗЧ зі зброєю і почати проводити акти індивідуального терору по відношення до підарів з верховної ради чи власників підприємств на зразок того, як колись есери робити. Типу від національно-визвольної до класової війни перейти. Щось я блять розсмріявся)
а у меня дом такой, заколдованныйКапец как так
Privnote в особисті.
Добрий ранок, друже)))Privnote в особисті.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Конкурс трохи пізніше оновлю, чекайте
Так, круто! Після цього буде 2 переможцяДобрий ранок, друже)))
Ми йдемо на 6200 сьогоднi)
сегодня до обеда думаю набьём) сейчас только попросыпаются всеТак, круто! Після цього буде 2 переможця
Я сам ще не прокинувся. Треба ще статтю відредагувати.сегодня до обеда думаю набьём) сейчас только попросыпаются все
доброе утро, проснулась с сиреной буквально недавно, света нет, но инет пока ловится)как вы привет всем
Просинаємось і думаємо - навіщо)как вы привет всем
и как, нашёл ответ на этот вопрос?Просинаємось і думаємо - навіщо)
Проснулся тоже, 5 часов поспал где то плюс ебнул дорогу коксадоброе утро, проснулась с сиреной буквально недавно, света нет, но инет пока ловится)
твои как дела?
а я хочу ёбнуть чая с бутриком и наверное ещё чуть поспатьПроснулся тоже, 5 часов поспал где то плюс ебнул дорогу кокса
А шо за бутрика я хочу ёбнуть чая с бутриком и наверное ещё чуть поспать
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.