shit_paradise
Гуру
У меня ДискавериЗначит классная шишка)) ты на Евроспорт переключи![]()
он занят, и не ложился) говорю же,зомбиАрмагеддон проснётся и выиграет.
У меня ДискавериЗначит классная шишка)) ты на Евроспорт переключи![]()
он занят, и не ложился) говорю же,зомбиАрмагеддон проснётся и выиграет.
у меня такой жета ну да, материалист он у меня, потому мучаемся и с квартирой, и с дачей, и дровами на ней..
хорошо, что он вообще есть, тот дед, какой бы он ни был. Приятно осознавать, что ты ещё внучоноку меня такой же
мой 9 десяток разменял в ноябре)хорошо, что он вообще есть, тот дед, какой бы он ни был. Приятно осознавать, что ты ещё внучонок
В мене інет страждав від цього сьогодніЧуйка , что скоро всё таки и у меня выключат свет. Вокруг темнота, только в моём доме есть свет.
довыебывался)))Чуйка , что скоро всё таки и у меня выключат свет. Вокруг темнота, только в моём доме есть свет.
моему 85 будет осеньюмой 9 десяток разменял в ноябре)
Коло замикається, снайпери вже на дахахЧуйка , что скоро всё таки и у меня выключат свет. Вокруг темнота, только в моём доме есть свет.
нпгнетаешь сюжет для солевого трипа трезвеннику?)))Коло замикається, снайпери вже на дахах
Якщо він спитьЗначит классная шишка)) ты на Евроспорт переключи![]()
Армагеддон проснётся и выиграет.
Хочеться щоб страждання у світі було більш рівномірно розподіленонпгнетаешь сюжет для солевого трипа трезвеннику?)))
Він армагедоніт. Лютий тип, навіть моторошноЯкщо він спить
Чисто ідеологія пейнаХочеться щоб страждання у світі було більш рівномірно розподілено
Ещё не до пизделся, свет и нормальный интернет есть.довыебывался)))
не выключают, никогда не выключают, сиотрю телевизор)))))
Повідомлення об'єднано автоматично:
моему 85 будет осенью
Мне похуй, я Джеймс БондКоло замикається, снайпери вже на дахах
ахахахаВін армагедоніт. Лютий тип, навіть моторошно
Може щоб їх не було ?Хочеться щоб страждання у світі було більш рівномірно розподілено
краще б такМоже щоб їх не було ?
Я не вірю у світ де можна кушати та не какати, де позитивні емоції існують без негативних. Але нікому не нав'язую.Може щоб їх не було ?
а ты в роли распределительного центра страдания?))))Хочеться щоб страждання у світі було більш рівномірно розподілено
какати це позитивЯ не вірю у світ де можна кушати та не какати, де позитивні емоції існують без негативних. Але нікому не нав'язую.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.