А скільки єбсти повинно тим коксом?чувствую что хороший)
А скільки єбсти повинно тим коксом?чувствую что хороший)
Мені також зайшовчувствую что хороший)
40-60 хвилинА скільки єбсти повинно тим коксом?
Шото мине уже жалко крэкчанского варитьМені також зайшов
Повідомлення об'єднано автоматично:
40-60 хвилин
Ого. А чим воно принципово відрізняється від тих кубернетесів чи як їх, що тут продають?Дайте панеолусов блять)
Інет поганий, короче я спати
Пиздують в раз 5 сильнішеОго. А чим воно принципово відрізняється від тих кубернетесів чи як їх, що тут продають?
Після них воювати не захочетьсяПиздують в раз 5 сильніше
спокi нокiІнет поганий, короче я спати
Цікава думка. Толерантність в мене після грибів точно зростає. Та трохи є ссув до ліберальних поглядів. Але це на 2 тижні десь.Після них воювати не захочеться
Надобранічспокi нокi
Воювати і до них не хочеться за інтереси буржуазії. От би з півроку набратись досвіду на війні з москалями, а потім зїбатись в СЗЧ зі зброєю і почати проводити акти індивідуального терору по відношення до підарів з верховної ради чи власників підприємств на зразок того, як колись есери робити. Типу від національно-визвольної до класової війни перейти. Щось я блять розсмріявся)Після них воювати не захочеться
Не знаю навіть що з того корисніше для шиїЯ тоже хуй сосу вместо вечернего досуга за компом)))))
А жалуешься что секса нету месяц.Я тоже хуй сосу вместо вечернего досуга за компом)))))
Це неочікувано було та цікаво. А що взагалі там у більшості людей в головах з якими ти на навчанні був, наприклад? Яка середня температура по кімнаті? Намагатися прийняти таку реальність та повернутися додому?Воювати і до них не хочеться за інтереси буржуазії. От би з півроку набратись досвіду на війні з москалями, а потім зїбатись в СЗЧ зі зброєю і почати проводити акти індивідуального терору по відношення до підарів з верховної ради чи власників підприємств на зразок того, як колись есери робити. Типу від національно-визвольної до класової війни перейти. Щось я блять розсмріявся)
походу зима веселая будетЯ тоже хуй сосу вместо вечернего досуга за компом)))))
Так так, не накручуємо, тут всі їсти хочуть
Довго розповідати, якось іншим разом поспілкуємось.Це неочікувано було та цікаво. А що взагалі там у більшості людей в головах з якими ти на навчанні був, наприклад? Яка середня температура по кімнаті? Намагатися прийняти таку реальність та повернутися додому?
Вже зараз розповідають про 10 годин світла на добу цієї зими...походу зима веселая будет
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.