JailedJunky Посвященный Реєстрація 08.01.25 Повідомлення 1 071 Репутація 3 337 Вподобайки 2 690 Бали 1 214 18.03.25 #21 HappyNow сказав(ла): На умовном терміні мобілізують Натисніть, щоб розгорнути... Разве что по беспределу. Не имеют права У меня много знакомых специально даже условное себе зарабатывали чтоб не трогали тцкшники
HappyNow сказав(ла): На умовном терміні мобілізують Натисніть, щоб розгорнути... Разве что по беспределу. Не имеют права У меня много знакомых специально даже условное себе зарабатывали чтоб не трогали тцкшники
Atorlock Сектант Реєстрація 03.03.25 Повідомлення 327 Репутація 529 Вподобайки 315 Бали 283 18.03.25 #22 HappyNow сказав(ла): На умовном терміні мобілізують Натисніть, щоб розгорнути... от я так само чув, що мобілізують, але вирішив перепитати) Повідомлення об'єднано автоматично: 18.03.25 JailedJunky сказав(ла): Разве что по беспределу. Не имеют права У меня много знакомых специально даже условное себе зарабатывали чтоб не трогали тцкшники Натисніть, щоб розгорнути... я слышал, что так до 2024 года было. сейчас даже из зала суда человека вытягивают и увозят в ТЦК.
HappyNow сказав(ла): На умовном терміні мобілізують Натисніть, щоб розгорнути... от я так само чув, що мобілізують, але вирішив перепитати) Повідомлення об'єднано автоматично: 18.03.25 JailedJunky сказав(ла): Разве что по беспределу. Не имеют права У меня много знакомых специально даже условное себе зарабатывали чтоб не трогали тцкшники Натисніть, щоб розгорнути... я слышал, что так до 2024 года было. сейчас даже из зала суда человека вытягивают и увозят в ТЦК.
Джанґо Посвященный Реєстрація 08.08.24 Повідомлення 1 252 Репутація 3 542 Вподобайки 3 497 Бали 1 370 18.03.25 #23 Atorlock сказав(ла): список статей? Натисніть, щоб розгорнути... Бро, тільки що перевірив і облом. В зв'язку з якимось там законом від 18 травня 24 року - вже взагалі ніяка стаття не гарантує виключення з обліку
Atorlock сказав(ла): список статей? Натисніть, щоб розгорнути... Бро, тільки що перевірив і облом. В зв'язку з якимось там законом від 18 травня 24 року - вже взагалі ніяка стаття не гарантує виключення з обліку