Ти не їв кислоти якщо...

Вауууу!!! Це, що я хотів почитати, коли створював тему))

я теж додам трохи ще

Ти не їв психоту якщо:

- не закидав марку бухій в лайно і не різав собі долоню і не спостерігав, як кров хлеще з руки і не насолоджувався цим;

- не знаходив цвіт папороті на Купала в Карпатах і не загадував, щоб тебе попустило;

- не сміявся і не кричав в божевільній агонії валяючись на землі в центрі міста, розуміючи все, але розуміючи також - що ти нікому це не зможеш розповісти;

- не звонив падрузі в час ночі щоб зайти на чай і не їбав потім її через годину з наміром кінчити в неї і зачати дитину, бо тобі кислота так сказала, що треба терміново це;

- не ходив з самого рання по вулицях акуратно бо знав, що будь-яка людина може виявитись агентом Смітом, якщо ти почнеш реальність напрягати хоч якось і тебе детермінують;

- не отримував інсайт на рахунок того, що ти - смішинка Бога і що якщо ти спробуєш стрімитись бути схожим на Бога (а це єдиний, на кого варто рівнятись), ти повинен все життя непомітно міняти реальність і допомогати іншим істотам, розуміючи, що можливо коли ти відкрив двері жінці з коляскою, це і була твоя найважливіша задача і ти можеш перенестись у інше тіло, подібно герою серіалу "Квантовий скачок" і що всі твої уявлення і вірування про себе і світ навіть не атом, а щось менше по важливості і істинності;
О це так чорний мрійник.

ты не ел кислоту, если ты её пил🌞

Ти не їв кислоту якщо після її розсмоктування в тебе з рота не валила пінаkaramel-sipucka-1kg-roshen1.jpeg:troll-(26):

ЯКЩО НЕ ДИВИВСЯ ПІД КИСЛОТОЮ КАПІТОШКУ

І якщо не слухав Пінк Флойд під кислотою

І якщо не слухав гоа транс під кислотою

Пропоную пограти в гру. Я думаю в кожного знайдеться як продовжити фразу "Ти не їв кислоти якщо...". І в кожного це буде щось цікаве і унікальне))
Ти не їв кислоти, якщо не дійшов до витоків мироздання

Назад
Зверху Знизу