Яка відповідальність якщо прийшло не те що замовляв?

cardionic

Сектант
Повідомлення
51
Репутація
30
Вподобайки
87
Бали
234
Всім привіт, була недавно така ситуація що замовляв в шопі шишки і прийшло зовсім не те що очікував, якийсь синій порошок (одразу ж змив ). Допустим мене б на пошті прийняли, то мене б судили за зберігання цього порошка чи було би розслідування?

Всім привіт, була недавно така ситуація що замовляв в шопі шишки і прийшло зовсім не те що очікував, якийсь синій порошок (одразу ж змив ). Допустим мене б на пошті прийняли, то мене б судили за зберігання цього порошка чи було би розслідування?
Звісно була б, ти отримав товар і він в тебе в руках; навряд чи в суді прокатить відмазка тупа, що ти хотів траву, а прислали гівно. Мусора іноді так роблять, коли приймають магазин, то самі посилають замовнику товар, але досипають до великих розмірів і на пошті тебе вже чекають

Звісно була б, ти отримав товар і він в тебе в руках; навряд чи в суді прокатить відмазка тупа, що ти хотів траву, а прислали гівно. Мусора іноді так роблять, коли приймають магазин, то самі посилають замовнику товар, але досипають до великих розмірів і на пошті тебе вже чекають
Жах, тут цей шоп в vip находиться

мені за все життя двічі приходив не той товар. Один раз насипали солі замість лайтового мефедрону і я ледве не здох коли нюхнув
В мене також було 2 випадки, це другий раз. Але якщо чесно ну піздец якийсь, підстава конкретна

єбать ти гоніш, синій порошок це іменно то шо нада

От юмористи 🤣👍

Компенсация со стороны магазина, а некоторые умудряются согласовать с покупателем скидку на следующую покупку.

Компенсация со стороны магазина, а некоторые умудряются согласовать с покупателем скидку на следующую покупку.
Я бы выебал и высушил магаз если бы они залупились выслать мне повторно тот товар который я покупал.

не в правильних людей ти траву купуєш

Порекомендуй у кого можна з відправкою брати
як мінімум не в сольових бариг
а так рекомендувати можу лише брендовану запаковану траву з Європи. bless yo trap знаю, це магазин з іншого форуму, там є така. gelato можна сміливо брати.
І ще скрін скину тобі, я за цей магазин не відповідаю, але в любому випадку це краще ніж те де ти купуєш.

Вкладення

• Screenshot_20250222-041711~2.png
    Screenshot_20250222-041711~2.png
    92.9 КБ · Перегляди: 7
  • Screenshot_20250222-042048~2.png
    Screenshot_20250222-042048~2.png
    1 MБ · Перегляди: 7
Та если б захотели, тебя б и без порошка достали, че наивный такой

Назад
Зверху Знизу