ну даОчень просто, набухался егером, уебал дорогу метадона, и дал колпак спайса на верх с дуру, такого бледного лучше не ловить пацанва, жизнь дороже
ну даОчень просто, набухался егером, уебал дорогу метадона, и дал колпак спайса на верх с дуру, такого бледного лучше не ловить пацанва, жизнь дороже
Харошьій рєцєптікТолерс...
Тоже годами не знал что такое перебор сколько ни хапани. Хоть все что есть какое сильное бы ни было.
Но если хочешь прочувствовать - на крепкую синьку покури. Отвернет сразу.
Ну или сделай перерыва хотя бы неделю.
угуХарошьій рєцєптік![]()
Воо, вот описание того, что у меня было! На фоне накура очень плотного, такого что о сути бытия заставляет задуматься, встал и посмотрел в зеркало — а через пару мгновений все чёрное. Это было очень неожиданно.Иногда отлааливалсь когда водник сильно низко и долго дым держишь.
Но то не бледный а именно из за того когда нигибаешьсч или приседаешь и потом встаёшь.
Такое и без напасаний можно отловить типа когда в глазах темнеет и ноги ватные .
Но с дымом оно ярче. Вначале дрожь пробивает потом все темное. Можно упасть. Сразу за что то хватался или о стену упаралсч чтоб не грохнуться.
И при том амнезия как провал во времени или дежавю . Оно быстро очень проходит но изнутри кажется дольше и отбивает охоту продолжать хапать.
недавно такое было хоть и курю ежедневно. сам не знаю почему. скурил две но все было нормально но как будто хуево. типы вечером уже сказали что я весь день был бледный. хз)Ловив щось подібне лише один раз і це було пів року тому коли толер був нище нуля), а вот зараз можу стянути ну будь яку кількість банок і подібного ефекту як відчував пів року тому навіть близько нема, максимум може бути що коли переберу з шишками, вирубить просто і все
Можливо панічку зловив, бо коли я зловив блєдного мені потім переказали шо я уже не человек я уже чат гпт, особо не чудив просто зі сторони угарно булонедавно такое было хоть и курю ежедневно. сам не знаю почему. скурил две но все было нормально но как будто хуево. типы вечером уже сказали что я весь день был бледный. хз)
Та всі його ловили))Ловив щось подібне лише один раз і це було пів року тому коли толер був нище нуля), а вот зараз можу стянути ну будь яку кількість банок і подібного ефекту як відчував пів року тому навіть близько нема, максимум може бути що коли переберу з шишками, вирубить просто і все
Ловив щось подібне лише один раз і це було пів року тому коли толер був нище нуля),
Я ще згадую останні слова перед блєдним "добро пожаловать в солевой двіж" шишки були, але мене так тоді норм зашугали хоча розумів що рофл. Потім коли я вже валявся на ліжку чекаючи коли відкинуся, я тоді взагалі нічого не усвідомлював і мені 2 косяка зарядили, збрехали що сигарета і мене після того так норм понеслоглавное с шизоидами не дуй
а в мене після блєного наоборот було бажання повторити, ну не блєдного). Я зразу зрозумів що то шось не то, але незнав як вийти.Як ловлять бледного? Один раз бачив таке, чесно кажучи був ініціатором — не зі зла, просто ситуація, всі свої, нічого не віщувало.
У нас у клініці якогось літа лежав кульок аутдор. Хтось привіз. Куй знає, ге памятаю. Хороша трава, яка завжди міняла після важкого дня. Грамів 100 десь. Просто лежала. Хтось курив частіше )раз на тиждень) хтось рідше. І от один із молодшого персоналу (курить дуже рідко— раз на півроку від сили) в той вечір, так сказать, куем по столу, слово за слово, сказав: «А чого б і ні».
я йому і зробив банку (не вклику, бо знав що не часто курить). Акуратно) натягнув. Він вдихнув-видихнув… спочатку виглядав нормально.
Ми повернулись до розмови, але десь хвилина-дві — і він почав зависати. Мовчить, дивиться в одну точку (сопорозна реакція). Потім помітно посірів, і позеленів на обличчі. Реально. Спочатку сірий, як стіни (периферійна вазоконстрикція), а потім позеленів (вегетативна реакція, шкірна гіпоксія). Десь на п’ятій хвилині — встав і пішов у туалет. Цілеспрямовано так. І там його вже накрило (типовий парасимпатичний викид).
Повернувся хвилин через двадцять, мокрий (умивався , голову мочив…. всі ці ретуали з водою проводтв), але живий). Сів, і з червоними очима сказав:«Це добре, що так сталося. Це мені знак. Щоб не курити більше ніколи. Не моє».
Ми слухали, кивали, виглядало це трохи як самозаспокоєння. Типу «мене вивернуло, але я зроблю з цього висновок вищого порядку».
З психологічної точки зору — ніби він не хотів залишитись у цій ситуації просто тим, кого знесло (жертвою). Хотів сказати, що це — його свідомий вибір (спроба когнітивної реконструкції травматичного досвіду). Можливо це правильно. А можливо - просто класична реакція на бледного (гостру транзитору вегетативну декомпенсацію₴.
Бледний приходить неочікувано,
якщо вже хапати то хоча б у компанії своїх
Малой был, ловил помнюХз как они их ловят, ну хуй сним бухим покурить и порыгать, но трезвым словить такую хуйню я хз как можно))![]()
Это называется выработался иммунитет к продуктуЛовив щось подібне лише один раз і це було пів року тому коли толер був нище нуля), а вот зараз можу стянути ну будь яку кількість банок і подібного ефекту як відчував пів року тому навіть близько нема, максимум може бути що коли переберу з шишками, вирубить просто і все
Согласен -)Харошьій рєцєптік![]()
Я ебу открыл амэрыку. Я в 2004 хапанул 2 банки по 1 разу и такого молока и курил как все,кароче еле на лифте спустился с 9 на 1 ну и обрыгался нахуй.Ловив щось подібне лише один раз і це було пів року тому коли толер був нище нуля), а вот зараз можу стянути ну будь яку кількість банок і подібного ефекту як відчував пів року тому навіть близько нема, максимум може бути що коли переберу з шишками, вирубить просто і все
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.