Ищу доминантную самку ( но шоб не очень доминировала)

нет лучше влагаліща..
Повідомлення об'єднано автоматично:

ахахаххаах, сильна порвало, сорі сосєді

то шо, го на днях кислоти навалимся, підем тобі домінантну тянку шукать по набережним🤨
Бро, я кислоту планую, протягом місяця, але не на вулиці

тіки він ігнорить мене

та ну нахуй під кислотой дома паяться, не гані, давай я на днях ДОМа вкину і розкажу шо бачив і як мені з людьми спілкувалось, потім разом вкинемся

та ну нахуй під кислотой дома паяться, не гані, давай я на днях ДОМа вкину і розкажу шо бачив і як мені з людьми спілкувалось, потім разом вкинемся
хахахаххаххаххахах, враховуючи у якому місті

пздц, я кароч зі своїм гномом піду кислотой кидатись на вулиці - репортаж відпишу на вихідних, кому сподобається - пропоную разом поглючитись

хахахаххаххаххахах, враховуючи у якому місті
оболонь - набережна, вднг, поштова якщо не сильно розпаяє)

пздц, я кароч зі своїм гномом піду кислотой кидатись на вулиці - репортаж відпишу на вихідних, кому сподобається - пропоную разом поглючитись

оболонь - набережна, вднг, поштова якщо не сильно розпаяє)
Та ні))) Я зараз у Харкові

бля там теж класно, до війни там був - ахуєвше місто
Мені насправді Київ ще більше сподовся, але Бровари то поза конкуренцією, краще місто. Ліс поруч і все їнше поруч))

Мені насправді Київ ще більше сподовся, але Бровари то поза конкуренцією, краще місто. Ліс поруч і все їнше поруч))
я на оболоні жив, в принципі теж дуже подобалось, шкода що там і запаявся, мабуть не такий то і класний район🤣

я на оболоні жив, в принципі теж дуже подобалось, шкода що там і запаявся, мабуть не такий то і класний район🤣
Бля, б в мене все гарно було поки до себе не запросив дівчину в бровари. А та мтакий ПАЯЛЬНИК пішов, що ти собі не уявляєш

Бля, б в мене все гарно було поки до себе не запросив дівчину в бровари. А та мтакий ПАЯЛЬНИК пішов, що ти собі не уявляєш
та уявляю, ми з подругой так торчали і єбакались страшно, добре шо її запаяло і вона потірялась мене після неї трохи в колію вернуло, а потрахушки на запайку плотно утянули, при тому шо я на заводі вйобував по 200+ годин) прикинь скільки там на сон лишалось

Та ні))) Я зараз у Харкові
Я служил на холодной горе)

та уявляю, ми з подругой так торчали і єбакались страшно, добре шо її запаяло і вона потірялась мене після неї трохи в колію вернуло, а потрахушки на запайку плотно утянули, при тому шо я на заводі вйобував по 200+ годин) прикинь скільки там на сон лишалось
Ну это база

Шото мне кажется шо в жопу ебать будут тебя
Только если по очереди

На улицу выйди. Бери любую)
Тоже понял сразу не правильно)
Я очень стесняюсь ощяться с дамами. Особенно если они привлекательные

Только если по очереди

Я очень стесняюсь ощяться с дамами. Особенно если они привлекательные
прилітай в київ, покажу як треба)

Назад