Ищу доминантную самку ( но шоб не очень доминировала)

Hornel

Сектант
Повідомлення
277
Вподобайки
870
Репутація
1 027
Бали
569
Нужно чтобы меня ставили на место, но при этом покорно давали ебать себя в очко. Есть такие?

це тіпа така сценка:
- а ну грижа єбанацка, по стойкі смирно і тряпки в зуби поки підлога не заблищить!
- а вже після можеш мене шоколадно жахнуть🤣
Повідомлення об'єднано автоматично:

забий хуй на дирок, давай кислотой закинемся на природі, нерви здоровіше будуть)

Лови лайфхак.
Бериш самку звичайну, альфіруєш її ( трошки) і вона домінірує ( трошки) чи це не так працює ...

Лови лайфхак.
Бериш самку звичайну, альфіруєш її ( трошки) і вона домінірує ( трошки) чи це не так працює ...
не так, є вірогідність таким способом відростити дуже не благородні рога

шоб іноді страпон був, нахуя риторичні питання задавати
Я думаю он имел ввиду что он хочет прислушиваться к ее мнению ,уважать ее как личность и кофе по утрам варить)

аспект домінації і домінантність сама по собі найчастіше використовується в питанні єбелі, воно ж секс, а кохфе хто варить - жинка, тут питань нема

аспект домінації і домінантність сама по собі найчастіше використовується в питанні єбелі, воно ж секс, а кохфе хто варить - жинка, тут питань нема
Хуй з тим кохфє, хто борщ варить ? ( І той що з буряка і той що в ложці)

Бабу бы кароч

нет лучше влагаліща..

Бля я неправильно прочитал. Я подумал что ты хочешь себя ебать в очко)
ахахаххаах, сильна порвало, сорі сосєді

то шо, го на днях кислоти навалимся, підем тобі домінантну тянку шукать по набережним🤨

да
Можно поинтересоваться почему именно доминантную ?
Та тот так для рофла))
Лови лайфхак.
ХЗ, звичайних не мав
Я думаю он имел ввиду что он хочет прислушиваться к ее мнению ,уважать ее как личность и кофе по утрам варить)
Кофе по утрам 100% могу
Хуй з тим кохфє, хто борщ варить ? ( І той що з буряка і той що в ложці)
Борщ тоже пиздатый готовлю

да

Та тот так для рофла))

ХЗ, звичайних не мав

Кофе по утрам 100% могу

Борщ тоже пиздатый готовлю
Ахахахаха добрый ты парень обязательно встретишь достойную девушку и если у нее будет сестричка свободная ты знаешь где меня искать)

Ахахахаха добрый ты парень обязательно встретишь достойную девушку и если у нее будет сестричка свободная ты знаешь где меня искать)
ти давай в чергу, а то вже намилив піструна на невзяті вершини

Назад
Зверху Знизу