U-571
Посвященный
Пидар тут только ты один. Сцыкло ебанное.Пососись з плановіком, підар
Пидар тут только ты один. Сцыкло ебанное.Пососись з плановіком, підар
Ти ділиш світ на чорне і біле на добро і зло, це дуже по дитячому, і хтось тобі підказав термін "руский мир" який сам по собі використовується для пропаганди і в пропаганді, ти мислиш терминами пропаганди, ти на гачку бро, ти повівся)а через твій посил російської культури в маси
Пропаганда общаться на русс!?Мы все общаемся на русском, потому что в свое время была пропаганда
Я гетероЯ Малорос
Ти не відділяєш російську мову від російської культури?Ти ділиш світ на чорне і біле на добро і зло, це дуже по дитячому, і хтось тобі підказав термін "руский мир" який сам по собі використовується для пропаганди і в пропаганді, ти мислиш терминами пропаганди, ти на гачку бро, ти повівся)
Фаріофф(ей пизда ребята)
От ти зараз суто використуваєш матеріали пропаганди про неможливість відділити російську мову від російської культури і про інклюзивність, хоча це різні парафії) спілкуватись на рос це одне, а використовувати культуру чужої держави і тягнути її в свою для асиміляції і казати, що я бандерівець ось це по дитячому).
Как это можно разделить?
В этом и есть весь абсурд и бред.
А Русская культура это вовсе не русская культура
Переглянути вкладення 32600
Я ВЫНУЖДЕН ПРЕРВАТЬ НАШУ ДИСКУССИЮ ТАК КАК ВИЖУ ШО ОНА НИЧЕМУ НЕ ПРИВЕДЕТОт ти зараз суто використуваєш матеріали пропаганди про неможливість відділити російську мову від російської культури і про інклюзивність, хоча це різні парафії) спілкуватись на рос це одне, а використовувати культуру чужої держави і тягнути її в свою для асиміляції і казати, що я бандерівець ось це по дитячому).
Nimble Ну шо ты подтягиваеся?Львівʼяни несуть квіти і лампадки на місце вбивства Ірини Фаріон.
Переглянути вкладення 32601Переглянути вкладення 32602
Якщо ви бажаєте доєднатися, то можете вшанувати памʼять на Масарика 3, під’їзд №6.
Та я бачу ,що толку не буде.Мені прикро чути , що ти розказуєш про те як Хрущов депортував твого діда і бачити що в той же час ти активно вливаєш в середовище чужу нам культуру . І при цьому не відстрілюєш що це не ок. Хорошого дняЯ ВЫНУЖДЕН ПРЕРВАТЬ НАШУ ДИСКУССИЮ ТАК КАК ВИЖУ ШО ОНА НИЧЕМУ НЕ ПРИВЕДЕТ
Тигр сейчас все на эмоциях,что было то было. Нам надо думать за завтра и как нашу Украину отстраивать потом.Та я бачу ,що толку не буде.Мені прикро чути , що ти розказуєш про те як Хрущов депортував твого діда і бачити що в той же час ти активно вливаєш в середовище чужу нам культуру . І при цьому не відстрілюєш що це не ок. Хорошого дня
ТягнибокКто как думает, кто ее грохнул? Высказывайтесь.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.