U-571
Посвященный
Пидар тут только ты один. Сцыкло ебанное.Пососись з плановіком, підар
Пидар тут только ты один. Сцыкло ебанное.Пососись з плановіком, підар
Ти ділиш світ на чорне і біле на добро і зло, це дуже по дитячому, і хтось тобі підказав термін "руский мир" який сам по собі використовується для пропаганди і в пропаганді, ти мислиш терминами пропаганди, ти на гачку бро, ти повівся)а через твій посил російської культури в маси
Пропаганда общаться на русс!?Мы все общаемся на русском, потому что в свое время была пропаганда
Я гетероЯ Малорос
Ти не відділяєш російську мову від російської культури?Ти ділиш світ на чорне і біле на добро і зло, це дуже по дитячому, і хтось тобі підказав термін "руский мир" який сам по собі використовується для пропаганди і в пропаганді, ти мислиш терминами пропаганди, ти на гачку бро, ти повівся)![]()
Фаріофф(ей пизда ребята)
От ти зараз суто використуваєш матеріали пропаганди про неможливість відділити російську мову від російської культури і про інклюзивність, хоча це різні парафії) спілкуватись на рос це одне, а використовувати культуру чужої держави і тягнути її в свою для асиміляції і казати, що я бандерівець ось це по дитячому).
Как это можно разделить?
В этом и есть весь абсурд и бред.
А Русская культура это вовсе не русская культура
Переглянути вкладення 32600
Я ВЫНУЖДЕН ПРЕРВАТЬ НАШУ ДИСКУССИЮ ТАК КАК ВИЖУ ШО ОНА НИЧЕМУ НЕ ПРИВЕДЕТОт ти зараз суто використуваєш матеріали пропаганди про неможливість відділити російську мову від російської культури і про інклюзивність, хоча це різні парафії) спілкуватись на рос це одне, а використовувати культуру чужої держави і тягнути її в свою для асиміляції і казати, що я бандерівець ось це по дитячому).
Nimble Ну шо ты подтягиваеся?Львівʼяни несуть квіти і лампадки на місце вбивства Ірини Фаріон.
Переглянути вкладення 32601Переглянути вкладення 32602
Якщо ви бажаєте доєднатися, то можете вшанувати памʼять на Масарика 3, під’їзд №6.
Та я бачу ,що толку не буде.Мені прикро чути , що ти розказуєш про те як Хрущов депортував твого діда і бачити що в той же час ти активно вливаєш в середовище чужу нам культуру . І при цьому не відстрілюєш що це не ок. Хорошого дняЯ ВЫНУЖДЕН ПРЕРВАТЬ НАШУ ДИСКУССИЮ ТАК КАК ВИЖУ ШО ОНА НИЧЕМУ НЕ ПРИВЕДЕТ![]()
Тигр сейчас все на эмоциях,что было то было. Нам надо думать за завтра и как нашу Украину отстраивать потом.Та я бачу ,що толку не буде.Мені прикро чути , що ти розказуєш про те як Хрущов депортував твого діда і бачити що в той же час ти активно вливаєш в середовище чужу нам культуру . І при цьому не відстрілюєш що це не ок. Хорошого дня
ТягнибокКто как думает, кто ее грохнул? Высказывайтесь.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.