taiga, ГТА граєш? Чи тільки в ксго взяв скін перцового балончика від тцк?
Я тільки в 1.6 грав останній раз, років 10 тому. Взагалі до ігр прохолодно відношусь.Кс го тоже хорошая игра, только я в неё не умею играть
Пора купить гта и зарубиться со мнойЯ тільки в 1.6 грав останній раз, років 10 тому. Взагалі до ігр прохолодно відношусь.
Але я трішки погоджуюсь з тим, що за вподобаннями в іграх, як і в подобаннях в музиці, чи підписки на пабліки/канали можна оцінювати характер і темперамент людини. Так що загалом це корисний момент
Давай поиграем, но я буду сзадиЕсть здесь зайчата, что играют в GTA, но, не обычную, а например, рп.
Гта 5 Рп, Маджестик и т.д
Если да, давайте играть вместе
(Немного лета среди зимы вам)
О ,это лучшая игра из существующих и тем более никогда не устареетДавай поиграем, но я буду сзади![]()
малышка настоящие перцы играют в самп на гамбите, эх были времена(((Есть здесь зайчата, что играют в GTA, но, не обычную, а например, рп.
Гта 5 Рп, Маджестик и т.д
Если да, давайте играть вместе
(Немного лета среди зимы вам)
Самп не играла, но, слышала (малышка настоящие перцы играют в самп на гамбите, эх были времена(((
Чей? Я такая одна единственнаяПоходу четйто мульт)
мала ти просто не в теме, гта5рп для чайніков імхо) це треба було грать років 7-10 назад)Самп не играла, но, слышала (
Повідомлення об'єднано автоматично:
Чей? Я такая одна единственная
Гта = кал, change my mindtaiga, ГТА граєш? Чи тільки в ксго взяв скін перцового балончика від тцк?
Катаною просто по джуджунуГта = кал, change my mind
это и была единственная хорошая гтаВайс Сіті заєбісь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.