• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Индор Шишки Гидропоника Стелс Отправки НП

Продавець тримає планку, все як завжди на висоті! Праворуч анубіс, ліворуч фулгас

Вкладення

• IMG_0659.jpeg
    IMG_0659.jpeg
    1.6 MБ · Перегляди: 120
  • IMG_0658.jpeg
    IMG_0658.jpeg
    1.6 MБ · Перегляди: 122
image.jpg
Повідомлення об'єднано автоматично:

Забрал все бомба

Вкладення

• IMG_0570.jpeg
    IMG_0570.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 69
Тут надо оборот слева Анубис а с права фулгас

Доброго вечера 👋 Брал тут все сорта ,стелс надёжный, быстрая доставка, вакум присутствует. Упаковка шш по максимуму) потому что если открыть зип штин будет жёсткий😅🔥 Органолептика идеальна, накуривает с банки , вторая на любителя + от сорта зависит, все по своему хороши, получилось сфоткать PINEAPPLE EXPRESS 😎🤙Спасибо ,буду обращаться ещё 🤝
1000007172.jpg

Вже роки три замовляю у Візарда, як тільки він з’являється на форумі)
Шишулі в нього огонь, ціна трохи виросла, але порівнювати з цінами котрі зараз, це ще норм. Дякую що постійно радуєте нас своєю гідрою, продовжуйте в тому ж дусі)
Оцінка загальна 10/10 по всім параметрам. І фоточка 10г фуллгаса) вперше бачу в нього такий сорт, да і раніше не чув. Тепер знаю, вбиває з 1 банки)
IMG_5751.jpeg

Замовляв fullgas.
Шишки мені сподобалися.
Сильний ефект.
Дуже сильний запах.
Рекомендую.

Якби ще ціна була трохи нижчою

Вкладення

• IMG_20240829_144447~2.jpg
    IMG_20240829_144447~2.jpg
    995.4 КБ · Перегляди: 78
  • IMG_20240828_224606~2.jpg
    IMG_20240828_224606~2.jpg
    583 КБ · Перегляди: 76
Эх вот бы пробу такого яда под репортик))

Брав тут вже не один раз все топ.
А вот якось був замовив у іншого магаза теж індор/гідра і теж за таку саму ціну.Якість далеко не така як тут.
Тому однозначно рекомендую GreenShop тут ви точно не пожалкуєте про покупку

магазину хороших покупателей !Ё

• Вподобайка
Реакції: Guap
Шось вітрина не оновлюється)
Продавець вчора написав в лічку, що він в роботі. Має три сорти шишочок Eleven rose два фенотипу і ак-47, я звичайно довго думати не став і замовив десяточку, Рози по 2.5 і ак 5) сьогодні вечором вони вже приїхали до мене, дуже швидко відправили(мабуть томущо ще анонсу не було:) )
Ак не пробував, дві рози вже зацінив. ЕР1 темніша, ЕР2 світліша - навалюють обидві дуже сильно, але по вкусу зайшла більше ЕР2, вона солодша і більш цитрусами віддає, ЕР1 трохи дере) все як завжди 10/10, за ак не переживаю, там мабуть теж моща)
дякую що написали і повернулись до нас зі своїми смаколиками, заскучав я вже за такою якістю) Народ, замовляєм поки є)

Вкладення

• er1.jpg
    er1.jpg
    88.9 КБ · Перегляди: 53
  • er2.jpg
    er2.jpg
    82.6 КБ · Перегляди: 53
Продавець вчора написав в лічку, що він в роботі. Має три сорти шишочок Eleven rose два фенотипу і ак-47, я звичайно довго думати не став і замовив десяточку, Рози по 2.5 і ак 5) сьогодні вечором вони вже приїхали до мене, дуже швидко відправили(мабуть томущо ще анонсу не було:) )
Ак не пробував, дві рози вже зацінив. ЕР1 темніша, ЕР2 світліша - навалюють обидві дуже сильно, але по вкусу зайшла більше ЕР2, вона солодша і більш цитрусами віддає, ЕР1 трохи дере) все як завжди 10/10, за ак не переживаю, там мабуть теж моща)
дякую що написали і повернулись до нас зі своїми смаколиками, заскучав я вже за такою якістю) Народ, замовляєм поки є)
Ох сочно

ЕР1 сильнее будто бы, ПРЯМ ОЧЕНЬ СИЛЬНАЯ))) Надеюсь еще есть

Такак Роза тут мощна🔥🔥🔥
Все як завжди топ🔥

Покупал три сорта — Eleven Rose 1, Eleven Rose 2 и AK. Очень доволен качеством! Eleven Rose 1 поразил насыщенным ароматом и мягким эффектом, отлично подходит для расслабления после напряжённого дня. Eleven Rose 2 немного бодрее, даёт приятную энергию и ясность ума, при этом без лишней тяжести. AK тоже оказался на высоте — мощный и стойкий эффект, но при этом сбалансированный. Товар пришел быстро, всё в отличном состоянии. Определённо закажу ещё, рекомендую!

Взяв собі кілька днів тому АК-47 5г. та EР2 5г.
Відправка наступного дня вранці після оплати була. Доставка лиш мусорською поштою й оплата лиш USDT. Може для когось важливо.

Стелс.​

Не вийде дістати товар поза домом. Ну або треба з собою вологі серветки щоб витерти руки від бруду першого шару.
Все інше ідеально. Товар в зіп пакеті -> металізований вакуум -> стрейч плівка -> ну й сам стелс.
З таким пакуванням можна не хвилюватись, що їде мусорською поштою. Але звичайно будьте пильними при отримані.

Спілкування​

Спілкування лампове. Дружня домашня атмосфера.
Я не поспішав (відразу грошей не мав), тож переписувались кілька днів. Розпитував про все й мені люб'язно відповідали.

Товар​

Для мене товар 10/10 бо мені гловне це запах й ефект, а не зовнішний вигляд. Хто полюбляє тримати цілі непресовані шш, то можете скинути бал)
ШШ липкі, що мені дуже подобається. Запах дуже потужний в обох сортів. Звичайно експерти внюхають там нотки всяких фруктів, але для мене домінує класичний запах канабісу if you know what i mean.
Якщо все ж таки принюхатись, то в ЕР2 можна вловити запах цитрусів.
Так, як мав павзу у вживанні, то мабуть занизився толер й мене обидва сорти просто вбили в хламіну (два різні вечори вживав). Навіть не можу описати різницю приходів, хоча вони мають бути різними так, як один сорт сативний, а інший індіка.

Заключення​

Це був би ідельний магазин якби не мінус з оплатою посилки при отримані. Навіть якщо ви до цього зробили все анонімно, то в момент отримання вам все ж доведеться оплатити посилку й засвітити свою карту.
Бажано було б все таки мати ще й доставку meest на вимогу покупця. Так, meest часто туплять й довше їде, але ж можна оплатити готівкою через термінал. Я б додав таку опцію на вимогу покупця.
Все інше бомба. Гадаю, що за таку ціну такого гарного товару ви більше не знайдете.

Назад
Зверху Знизу