FRANK by Ganja

ни стыда ни совести. аяяй

Хитросделаный франк ненаход ганжа

Доброго. 3 дні мене маринував оператор FRANK by Ganja тим що у нього один завис пакет і треба його забрати. Я був не проти ваги і у цього продавця не перший раз беру. Ну з горем пополам дішли до домовленості, я заплатив за "висячий пакет який швидко требапродати" 120 usdt. На ранок всі повыдомлення видалені та на звязок не виходить !!!!

@newfrank_o замовляв у бота з неймом. не перший раз у нього замовляю виходив на нього черезе форум.

Контакти брав з цього форума.
Брат ну по поводу того что ты не правильно оформил тебе уже тысячу раз написали , я всегда беру траву у Franka правда всегда оптом ) на будущее перед заказом всегда заходи сюда и проверяй не сменились ли контакты , он у меня в тг есть но я все равно перед заказом проверяю мало ли что , добра тебе и удачи в решении

Доброго. 3 дні мене маринував оператор FRANK by Ganja тим що у нього один завис пакет і треба його забрати. Я був не проти ваги і у цього продавця не перший раз беру. Ну з горем пополам дішли до домовленості, я заплатив за "висячий пакет який швидко требапродати" 120 usdt. На ранок всі повыдомлення видалені та на звязок не виходить !!!!

@newfrank_o замовляв у бота з неймом. не перший раз у нього замовляю виходив на нього черезе форум.

Контакти брав з цього форума.
Ты взял опт через бота ?) оптом занимается только …..
Повідомлення об'єднано автоматично:

Вот все контакты которые есть на ветке , ты попал на фейк Frank Helper

Вкладення

• IMG_1241.png
    IMG_1241.png
    4.7 MБ · Перегляди: 7
  • IMG_1243.png
    IMG_1243.png
    135.8 КБ · Перегляди: 6
  • IMG_1242.png
    IMG_1242.png
    4 MБ · Перегляди: 6