hikarymisao
Сектант
Кого приняли, те уже не ответят. Но думаю можно смело брать - на таксе всегда чётко приходит(а отправщик возможно 1)Хто поштою опт забирав , все Гуд ?
Нема прінімалава?
Кого приняли, те уже не ответят. Но думаю можно смело брать - на таксе всегда чётко приходит(а отправщик возможно 1)Хто поштою опт забирав , все Гуд ?
Нема прінімалава?
Нету отправки до сих пор!!! ОПЕРАТОР НЕ ОТВЕЧАЕТ!да все четко всем все отправили
последние пару месяцев беру только джона вида- приходили разные вариации, от индорного качества до простой районной добротной индики, но ни разу прям говна или откровенно ниже среднего не было. Насчёт получения посылки на такси- опер отписывал каждый раз, когда таксист не мог дозвонится, неоднократные ситуации. Но с главным посылом соглашусь- контакт с опером непредсказуемый, не знаешь когда ответит и если перенос отправки будет- никто тебе сам об этом не напишетМагазин має великі проблеми зараз. Можливо ці проблеми тимчасові, а можливо, це повʼязано з проханнями про відгуки.
Шишки дуже погані в порівнянні з товаром три місяці назад. Насіння зустрічається дуже часто у різних сортах.
Доставка на таксі майже ніколи не буває в день оплати, навіть якщо ви оплатите з самого ранку. Доставка поштою займає близько тижня.
Оператор? Відповідає дуже швидко, якщо це від нього потребує скинути вам реквізити для оплати. Якщо будь-яке інше питання, до або після оплати, то ви будете чекати на відповідь годинами і не факт, що отримаєте її, він може просто прочитати і проігнорувати повідомлення. Ця проблема була актуальна і раніше, не лише останні дні, але зараз загострилась. Це стосується обох контактів, що вказані у цій гілці.
Що до будь-яких косяків магазину, то магазин покладає повністю відповідальність на вас. Була ситуація, де мені випадково вислали 20г, замість 10г, то оператор дуже грубо настояв на доплаті, але я не хотів псувати стосунки, тому доплатив.
Те саме було, коли мені просто не приїхала одна з посилок (замовляв на себе і на друга одночасно) її просто більше немає, бо друг не зміг взяти слухавку вчасно. Наступного дня мені дали номер телефону "водія" який спочатку морозився, а потім відповідав по телефону, що він поліцейський і чого хочете.
Гілку магазину вже можна закривати, як на мене, бо я дійсно замовляв тут більше року, як на мене і можу сказати, що жоден сектант, що себе поважає більше тут не замовить. Тут є представники, що роблять на таксі, то краще доплатити.
Хоча для магазинів таксі всі ці проблеми актуальні, насправді, в тому чи іншому форматі, але саме Френк з хорошого магазину перетворився на сміття.
І в першу чергу це через оператора, а не через курʼєра, що пройобується, бо проблема у відношенні до ситуації.
Є думки, що магазин мусорський, але це вже мої здогадки )
P. S. Дякую, що прочитали, бо терпів я довго і мовчав, насправді
Все пришло, нужно било пожождать, оператор ответил но не сразу.Нету отправки до сих пор!!! ОПЕРАТОР НЕ ОТВЕЧАЕТ!
привет, вроде как всем все отправлено.Заказ сделан позавчера, отправка опта по НП была заявлена на следующий день, но так и не была осуществлена...
Вчера спросил по поводу задержки, на что был дан ответ - "Ща узнаю", на этом пока и всё...
Сегодня поинтересовался что и как, сообщение прочитано ещё в обед, но ответа никакого так и не последствовало.
Общение с оператором оставляет желать лучшего. Ну а как там будет дальше посмотрим.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.